Erhvervsklimaet svinger i Kronjylland og på Djursland

Borgmester Jan Petersen (S) båttede sidst i april en ny havnevej i gang i Norddjurs Kommune. Og der kommer forhåbentlig mere af samme skuffe, for hver anden virksomhed i Norddjurs Kommune mener, at kommunale veje er et område, kommunen bør prioritere, hvis virksomhederne skal vokse. Foto: Kim Haugaard

Erhvervsklimaet svinger i Kronjylland og på Djursland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Favrskov er duks, Syddjurs fuks, mens Randers og Mariagerfjord lander som den bløde mellemvare i Dansk Industris årlige undersøgelse.

Østjylland: Favrskov og Skanderborg er de mest erhvervsvenlige kommuner i Østjylland. Det viser Dansk Industris årlige undersøgelse af erhvervsklimaet i 93 danske kommuner.

Det var også ved den seneste måling i 2017. I år er Skanderborg rykket fra 8. til 9.-pladsen, mens Favrskov er gået to pladser frem fra en 12. til en 10.-plads.

- Det er flot gået, og det vidner om den vedvarende og stærke indsats, som kommunerne lægger for dagen, og som er med til at skabe et blomstrende erhvervsklima, siger Anders Strange, der er formand for DI i Østjylland.

Den absolutte bundskraber er Syddjurs Kommune, der blot er kravlet en plads frem. Fra nummer 88 til nummer 87.

Årets tigerspring står naboerne fra Norddjurs Kommune, der har bevæget sig fra en plads i den tunge ende som nummer 84 frem til nummer 68.

Randers er rykket tre pladser tilbage fra 56 til 59, mens Mariagerfjord er sunket fra 49 til 55.

Landets mest erhvervsvenlige kommune er endnu engang Ikast-Brande, der topper Dansk Industris liste over virksomhedernes tilfredshed med kommunerne for ottende gang på ni år. Bejlere til tronen er anden- og tredjepladsen er også jyske, nemlig Herning og Hedensted.

Erhvervsklimaundersøgelse
Samlet placering 2018 2017

Skanderborg 9 8

Favrskov 10 12

Odder 16 10

Viborg 28 39

Mariagerfjord 55 49

Randers 59 56

Aarhus 77 85

Norddjurs 68 84

Syddjurs 87 88

Erhvervsklimaet svinger i Kronjylland og på Djursland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce