Favrskov er danmarksmester


Favrskov er danmarksmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Virksomheders adgang til dygtige medarbejdere er størst i Favrskov.

FAVRSKOV: Ingen over og ingen ved siden af Favrskov Kommune, når det handler om arbejdskraft.

Altså virksomheders mulighed for at kunne ansætte dygtige medarbejdere, der kan lige præcist det, virksomhederne har brug for.

På det felt kårer det lokale erhvervsliv simpelthen Favrskov Kommune som landets bedste.

- Favrskov har i flere år ligget i top på arbejdsmarkedsområdet. Virksomhederne i kommunen er ovenud tilfredse med deres muligheder for at skaffe dygtige medarbejdere, og det er flot og fortjent, at kommunen nu kan kalde sig danmarksmester på arbejdskraft, siger DI Østjyllands formand, Anders Strange.

Fra 2010 til 2015 var Favrskov en af Danmarks suverænt mest erhvervsvenlige kommuner med en femteplads som laveste placering.

Men i 2016 gik det helt galt. Favrskov Kommune dumpede ned på pladsen som nummer 24. Sidste år lå kommunen på 12.-pladsen, og i år har den lige akkurat kæmpet sig tilbage i det gode selskab med en plads som nummer 10.

- Jeg ved, at de i Favrskov har været meget frustrerede over deres placering de seneste par år, men det er tydeligt, at de virkelig har bidt tænderne sammen og blandt andet fået omorganiseret deres erhvervsråd og arbejdsmarkedsafdeling. På den måde har de kunnet forbedre den løbende kontakt med erhvervslivet, og det belønner virksomhederne, siger Anders Strange.

Favrskov er danmarksmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce