Igen, igen: Dumpekarakter til Syddjurs


Igen, igen: Dumpekarakter til Syddjurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunen har altid haft det svært med DI's måling af erhvervsklimaet. I år er ingen undtagelse.

SYDDJURS: I alle de ni år, DI har målt kommunernes erhvervsvenlighed, har Syddjurs Kommunes højeste placering været som nummer 81.

Sidste år indtog kommunen den meget lidt flatterende plads som nummer 88. I år er den rykket en plads frem og er nummer 87 på listen over erhvervsvenlige kommuner.

- Syddjurs har altid haft det svært med vores erhvervsklimaundersøgelse, og i år er ingen undtagelse, siger Anders Strange, formand for DI Østjylland.

Ikke alene er Syddjurs igen den lavest placerede kommune i Østjylland. Den har slet ikke foretaget de fremskridt, der har bragt nabokommunerne Aarhus og Norddjurs længere frem på listen over erhvervsvenlige kommuner.

Lyspunkter

Det til trods hæfter Anders Strange sig ved et par lyspunkter:

- Blandt andet på uddannelsesområdet er der en pæn tilfredshed med folkeskolernes samarbejde med virksomhederne samtidig med, at arbejdsstyrken er præget af veluddannede, siger Anders Strange.

Desuden vil virksomhederne gerne samarbejde om at skabe bedre erhvervsvilkår.

- Vi hører, at virksomhederne gerne vil bidrage til, at Syddjurs bliver en rigtig god erhvervskommune. De vil gerne involveres noget mere, både i forhold til kommunen og i netværk med hinanden. Det tyder på, at virksomhederne i højere grad kan blive gode medspillere i kommunens udvikling. Jeg vil gerne opfordre kommunen til at tage imod tilbuddet, så vi kan få løftet erhvervsvenligheden i Syddjurs, siger Anders Strange.

Igen, igen: Dumpekarakter til Syddjurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce