Kom gratis på Gammel Estrup

Det Grønne Museum og Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum inviterer publikum gratis på museum til ELRO Dagene med støtte fra ELRO-Fonden. PR-foto

Kom gratis på Gammel Estrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fond giver gratis museumsoplevelser på Gammel Estrup og Det Grønne Museum.

Auning: Smut forbi Gammel Estrup ved Auning, hvor museerne Det Grønne Museum og Gammel Estrup - Danmarks Herregårdsmuseum har gratis adgang for alle i weekenden 25. -26. maj. På museerne kan du dykke ned i både historien om herregården på renæssanceslottet og blive klogere på jagt, skoven, landbruget og maden på Det Grønne Museum.

Mellem besøgene kan du trække frisk luft i herregårdshaven og hilse på husdyrene i foldene. Udover de faste udstillinger på de to museer med masser af land- og adelsliv, vil du på Det Grønne Museum kunne opleve et udsnit af avistegneren Jens Julius Hansens tegninger om livet på landet. Det foregår i besøgsmagasinet.

Få kaffe og kage

På Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum kan du både besøge Herregårdskøkkenet, hvor køkkenpigerne sælger kaffe og kage fra det store brændekomfur, og komme med på gratis rundvisninger på slottet. Samme weekend er der også en summen af liv og glade dage på markerne rundt om museerne. Her afholdes den traditionsrige landbrugsmesse nemlig.

Det Grønne Museum er det nationale museum for jagten, skoven, landbruget og maden. Museet er et statsmuseum under Kulturministeriet. Det gennemsnitlige besøgstal er knap 100.000 gæster om året - cirka 5.000 er fra udlandet. Det Grønne Museum er resultatet af fusionen mellem det tidligere Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum (Hørsholm) og det tidligere Dansk Landbrugsmuseum (Auning). Det er ELRO Fonden, der står bag den gratis adgang for alle til museerne.

Kom gratis på Gammel Estrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce