Midtbyen i Hadsten går forvandling i møde

Ved at lokke flere beboere til midtbyen håber man at kunne tilføre mere liv og understøtte den lokale handel. Arkivfoto: Flemming Krogh

Midtbyen i Hadsten går forvandling i møde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ny midtbyplan for Hadsten er nu spillet over på borgernes banehalvdel.

Hadsten: Byrådet i Favrskov Kommune har netop vedtaget en ny plan for midtbyen i Hadsten, som nu sendes i høring frem til 6. maj. Midtbyplanen skitserer blandt andet, hvor og hvordan der kan bygges, hvor der kan parkeres samt hvordan Lilleåen bedre kan inddrages i byen.

Alt sammen muligheder og ideer, der gerne skulle bidrage til, at Hadsten midtby opleves som en levende og moderne by. Formanden for planudvalget, Erling Kvist Andersen (S), opfordrer kommunens borgere til at give deres besyv med i høringsperioden.

- Hadsten er kommunens største by med et rigt kulturliv, bynær natur og et godt handelsliv, og det bakker midtbyplanen op om. Nu er det borgernes tur til at komme med ideer og bemærkninger, så de også bliver en del af fremtidens Hadsten, siger han i en pressemeddelelse.

Han vurderer, at en særlig vigtig del af strategien for bymidten er centralt beliggende boliger.

- Jeg har mødt flere, som gerne vil sælge deres parcelhus og flytte til den centrale del af Hadsten, men her mangler der boliger. Det er en tendens, vi også ser i Hammel og Hinnerup, og her har vi allerede lagt planer for, hvordan det kan lade sig gøre i fremtiden. Flere beboere i midtbyen giver liv i byen og er med til at understøtte den lokale handel, siger Erling Kvist Andersen.

For at kickstarte borgernes engagement i den nye midtbyplan inviterer Favrskov Kommune til midtbycafé i Hadsten Kulturhus Sløjfen lørdag 6. april. Her vil man på forskellig vis kunne blive klogere på planen og komme med eventuelle bemærkninger til den.

Du kan se midtbyplanen på kommunens hjemmeside eller finde den i trykt udgave på Hadsten Bibliotek.

Midtbyen i Hadsten går forvandling i møde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce