Østjyske veje ramt af 15 centimeter dybe vejhuller

Det var dette 13 centimeter dybe vejhul, som Julie Grangaard ramte med sin datter på bagsædet. Der er sidenhen kommet en kegle i. /TV2 ØSTJYLLAND

Østjyske veje ramt af 15 centimeter dybe vejhuller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På grund af regn og frost er flere veje i Østjylland ramt af store huller. På Skalborgvej nær Odder punkterer bilisterne på stribe.

ODDER: Vejene i Østjylland er ramt af store vejhuller. Regn og temperaturer under frysepunktet tager hårdt på asfalten, der flere steder må give efter.

Skalborgvej, lige udenfor Odder mellem Rørth og Nølev, er et af de steder, der er hårdest ramt af vejhuller. Her er punkterede, flænsede dæk og andre skader næsten hverdag for bilisterne. Den smalle vej tvinger nemlig trafikanterne ud i rabatten, og her venter huller med en dybde på 10-15 centimeter.

Maja og Rene Ploug bor på Skalborgvej, og de kan hver dag følge med i bilisternes store udfordringer.

- Der var tre, som punkterede her i weekenden, fortæller Maja Ploug til TV2 Østjylland.

Parret er selv punkteret fem gange indenfor det seneste halve år. De mener, at kommunen kommer med kortsigtede løsninger, når den gang på gang forsøger at lappe hullerne.

Svært at komme problemet til livs

Det er Vej og Park i Odder Kommune, der står for vedligeholdelsen af områdets veje. Kommunen erkender, at der er udfordringer med flere lokale veje, men det er svært at komme alle problemerne til livs.

- Det hele handler om økonomi og prioritering, og en vej som Skalborgvej får ikke nyt slidlag i de kommende år, siger Leo Kristoffersen, der er leder i Vej og Park.

Vej og Park vil dog igen lappe hullerne i rabatten, når vejret tillader det.

- Jeg kan love, at lige så snart vi kan komme til at lave ordentligt arbejde, så bliver det lavet, siger Leo Kristoffersen.

Indtil da har kommunen forsøgt med skilte og kegler for at gøre bilisterne opmærksomme på vejens udfordringer.

Mor og datter tæt på uheld

Julie Grangaard er en af de bilister, som har haft en ubehagelig oplevelse med et vejhul. Forleden kom hun kørende med sin toårige datter på bagsædet.

- Pludselig eksploderer mit dæk, og jeg mister kontrollen over bilen, fortæller Julie Grangaard.

Hun ramte et 13 centimeter dybt hul i rabatten på Skalborgvej og endte få centimeter fra grøften.

Udover den ubehagelige oplevelse kan hun nu se frem til en regning på 4.000 kroner for reparation af bilen. Hun har af princip sendt regningen til kommunen for at gøre opmærksom på problemet.

Det er dog yderst tvivlsomt, om Julie Grangaard får penge fra kommunen. Odder Kommune udbetaler kun sjældent erstatning til bilister, der har ramt et vejhul.

Kilde: TV2 Østjylland

Østjyske veje ramt af 15 centimeter dybe vejhuller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce