Prisbelønnet Dronningborg-købmand betroet stor opgave i Aarhus-forstad

Købmand Lars Bundgaard-Hansen glæder sig til de nye udfordringer i Risskov. Her er han fanget uden for butikken i Dronningborg. Arkivfoto: Lars Rasborg

Prisbelønnet Dronningborg-købmand betroet stor opgave i Aarhus-forstad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars Bundgaard-Hansen har valgt at søge nye udfordringer efter tre succesrige år i Rema 1000 i Dronningborg.

Randers: Når Lars Bundgaard-Hansen og hans 40 medarbejdere i næste uge slår dørene til en helt ny Rema 1000-butik i Aarhus-forstaden Risskov, sker det efter lange forberedelser fra den 43-årige købmand, der senest har bestredet samme post i Rema 1000 i Dronningborg.

- Det har været nogle lange men spændende måneder, men nu glæder vi os til at invitere til åbningsfest, siger Lars Bundgaard-Hansen, der efterhånden er en garvet Rema 1000-købmand.

Ud over sin erfaring som souschef i både REMA 1000 Egå og Hadsten har han de seneste tre år været købmand i Dronningborg. Selv om Lars Bundgaard-Hansen var glad for rollen som købmand i Dronningborg, følte han, at det var tid til en ny udfordring. - Jeg har haft tre rigtig gode år i Dronningborg, hvor mit team og jeg havde held med at skabe en rigtig god butik med kunden i centrum. Men efter tre år er det på tide at prøve noget nyt. Jeg er drevet af hele tiden at udfordre mig selv, så da jeg fik muligheden for at starte en helt ny Rema 1000-butik op fra bunden, var betænkningstiden kort, forklarer Lars Bundgaard-Hansen.

Prisvindende købmand

Med sig i bagagen fra Rema 1000 i Dronningborg tager Lars Bundgaard-Hansen titlen som regionens bedste Rema 1000-butik i 2018. En pris han sammen med resten af sin medarbejderstab fik for deres høje bundniveau og for at sætte en standard, der går ud over det sædvanlige. Et værdisæt, han tager med sig til Risskov, men som ikke er de eneste holdninger, Lars Bundgaard-Hansen tager med sig fra Dronningborg.

Som selvstændig købmand mener Lars nemlig, det er vigtigt også at løfte et socialt ansvar og drive en butik, hvor også folk i flexjobs, ledige og praktikanter kan få mulighed for at skabe deres egne succeshistorier, noget der sidste år vandt ham CSR-prisen i Randers. - Det har altid været vigtigt for mig at have forskellige typer af medarbejdere, da vores kunder også er forskellige. At vi har kunne kombinere det ønske med at hjælpe folk ud på arbejdsmarkedet, er bare en bonus. Vi tager flexjobbere, ledige og praktikanter ind for at udvikle dem og gøre dem arbejdsmarkedsparate enten hos os eller et andet sted, hvor de kan være med til at skabe værdi, slutter Lars Bundgaard-Hansen.

Prisbelønnet Dronningborg-købmand betroet stor opgave i Aarhus-forstad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce