- Vi har en pligt til at hjælpe


- Vi har en pligt til at hjælpe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jysk Erhvervs og Bolig Administration giver 5000 kroner til julehjælpen

Randers: - Vi har alle et socialt ansvar for ikke at efterlade nogen, som ikke har mulighed for at hjælpe sig selv økonomisk!

Sådan lød det fra direktøren for Jysk Erhvervs og Bolig Administration, Lasse Brander, da han besøgte det gamle mediehus i Nørregade for at donere 5000 kroner til Randers Julehjælp.

- Jeg synes ikke mindst, at det er vigtigt at huske i denne tid med al den juleræs og store gaver, som de fleste af os befinder os i i øjeblikket. Vi har alle en pligt til at hjælpe, mener Lasse Brander.

Jysk Erhvervs og Bolig Administration, der har kontorer på Falbe Hansens Vej 3 i Randers, har dels en afdeling, der står for administration af udlejningsejendomme, ejerforeninger og andelsboligforeninger, dels en erhvervsadministration, der driver forskellige virksomheders økonomiske afdelinger.

- Jeg synes, at det er vigtigt, at vi som by er med til at hjælpe. Det er et rigtigt godt initiativ, som Randers Amtsavis har taget med Randers Julehjælp, og jeg føler, at det har en effekt.

- Julen er jo en af de aller vigtigste tidspunkter for børn. Alle kan jo huske deres barndoms jul. Derfor er netop julehjælp utrolig vigtig, fastslår direktøren for Jysk Erhvervs og Bolig Administration.

- Vi har en pligt til at hjælpe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce