102 splinternye biler til hjemmeplejen

Jan Kronborg Madsen, salgsdirektør hos Pedersen & Nielsen, overdrog officielt de 102 biler til Susanne Nielsen, der er næstformand for byrådets omsorgsudvalget. De næste fire år vil kommunens hjemmepleje køe omkring 10 millioner kilometer i de nye biler. Privatfoto

102 splinternye biler til hjemmeplejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De næste fire år vil de nye biler tilsammen tilbagelæggge ti millioner kilometer.

Randers: Pedersen & Nielsen Automobilforretning i Randers leverede fredag 102 nye Renault Captur-biler til hjemmeplejen i Randers Kommune, som dermed skiftede de gamle Renault Captur ud med spritnye.

Fredag morgen stod to rækker med hele 102 nye Renault Captur linet op foran Pedersen & Nielsen på Århusvej - klar til at blive leveret til hjemmeplejen. De nye biler skal henover de næste fire år køre ikke mindre end 10 millioner km tilsammen. Tre gange i træk har Pedersen & Nielsen Automobilforretning vundet udbuddet om levering af hjemmeplejebiler til Randers Kommune, og for anden gang faldt valget på Renaults populære crossover Renault Captur.

- Vi har glædet os meget til denne dag, og der er blevet knoklet hårdt for at få de 102 biler klar til den store dag i dag. Vi er naturligvis meget stolte over, at vi igen er blevet valgt til at levere biler til hjemmeplejen i Randers Kommune. Vi har de sidste mange år haft et fantastisk samarbejde med hjemmeplejen, og vi er rigtig glade for at skulle fortsætte samarbejdet, siger salgsdirektør hos Pedersen & Nielsen Jan Kronborg Madsen. Pedersen & Nielsen kan yderligere glæde sig over at skulle vedligeholde og servicere de 102 Renault Captur de næste fire år. - Det er en vigtig aftale for os, da det er en del af vores strategi, at vi fortsat skal vækste. Samtidig er det vigtigt for os at være stærke lokalt, og det bidrager denne aftale i høj grad til, lyder det fra Jan Kronborg Madsen. Næstformand for omsorgsudvalget hos Randers Kommune, Susanne Nielsen, fortæller, at der har været en arbejdsgruppe bestående af medarbejderrepræsentanter fra hjemmeplejen, som har testet og pointgivet de tilbudte biler i forhold til ergonomi og funktionalitet, hvilke indgik i en samlet vurdering sammen med sikkerhed og økonomi. Ud fra den samlede vurdering blev det besluttet, at Pedersen & Nielsen har givet det mest fordelagtige tilbud på Renault Captur Van som almindelig hjemmeplejebil. - Vi er glade for, at vi i tildelingskriterierne har mulighed for at prioritere medarbejdernes arbejdsmiljø, og jeg er sikker på, at vi har fundet den rette balance mellem ergonomi, økonomi og sikkerhed, siger Susanne Nielsen og fortsætter:

- Vi er kun tilfredse med, at Pedersen & Nielsen tilbød den vindende bil, da Randers Kommune gennem en årrække har haft et godt samarbejde med virksomheden.

102 splinternye biler til hjemmeplejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce