15-årig fra Lystrup meldt savnet: Ikke set siden 7. april

15-årige Casper Jonas Møller Sørensen er savnet.

15-årig fra Lystrup meldt savnet: Ikke set siden 7. april

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 15-årig dreng fra Lystrup er fredag aften meldt savnet af Sydøstjyllands Politi.

15-årige Casper Jonas Møller Sørensen har ikke har givet livstegn til sine pårørende siden 11. april 2018, hvorfor politiet frygter, at der kan være sket en ulykke.

Den efterlyste beskrives som; 165-170 cm. høj og spinkel af bygning.

Casper Jonas Møller Sørensen bor på et bosted i Jelling, hvor han sidst er set 7. april 2018. Da var han iført sort langærmet T-shirt af mærket Hugo Boss, blå jeans af mærket Cargo og sorte Nike Air kondisko.

TV2 Østjylland har talt med drengens moster, Camilla Eldrup, der er meget bekymret for sin nevø.

- Vi fik en besked fra ham onsdag. Men vi er ret sikre på, at det ikke er ham selv, der har skrevet den. Der stod, at vi ikke skulle bekymre os om ham, og at han ville få en til at kontakte familien en gang om ugen, siger Camilla Eldrup til TV-stationen.

Den efterlyste har ADHD og har været anbragt på opholdsstedet i Jelling frivilligt. Han har før været stukket af fra opholdsstedet, men aldrig længere tid end to dage ad gangen.

- Det har været svingende, om han har været glad for at være der. Men det er gået godt det seneste halve år. Vi har ikke haft en følelse af, at han ikke var glad for at være der, siger Camilla Eldrup til TV2 Østjylland.

De seneste fire år har Casper Jonas Møller Sørensen været i weekendpleje hos Camilla Eldrup og hendes familie, der bor i Hørning.

- Det er gået godt, og vi har aldrig oplevet, at han er stukket af. Jeg begynder at frygte, hvad der kan være sket. Hans kæreste har heller ikke hørt fra ham, siger hun til TV-stationen.

Kontakt politiet på 114, hvis du kan hjælpe med oplysninger i sagen.

15-årig fra Lystrup meldt savnet: Ikke set siden 7. april

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce