15 nye socialpsykiatriske boliger indviet

Lene Nielsen overrækker de gode penge til medlemmer af Kraftcenter Korshøj. Pressebillede

15 nye socialpsykiatriske boliger indviet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beboerne har selv i høj grad været med til at påvirke indretningen i byggeriet. Det er sket gennem en række input og ønsker, som arkitekterne så vidt muligt har inddraget.

Randers: -Jeg synes, der er tale om et fantastisk flot byggeri, der nu skal danne rammen for jeres hverdag som beboere. En hverdag, hvor I selv skal træffe flere beslutninger. Det er jeg sikker på vil bidrage positivt i jeres hverdag, sagde borgmester Torben Hansen (S), da han indviede de 15 nye socialpsykiatriske boliger på Vester Tværvej.

Byggeriet er blevet færdig til tiden, og det fik håndværkerne ros for. Den meget våde vinter og forår gav nemlig udfordringer, og der er blevet kørt rigtig meget grus på byggepladsen for at modstå vandmasserne.

De 15 boliger har kombineret stue og køkken/alrum, soveværelse, entre samt badeværelse. Der er desuden en elevator, som sikrer handicapvenlig adgang på den skrånende grund. Byggeriet er blevet til i et bredt samarbejde i Randers Kommune mellem Socialafdelingen og Miljø og Teknik.

Ved indvielsen talte også beboer Kurt Bruno Larsen, som har fulgt byggeriet tæt og taget billeder hver uge af fremskridtene på byggepladsen. - Det er mig en stor glæde at holde tale her i dag ved indvielsen af vores 15 nye boliger. Dagen i dag er en glædens dag, og hvor vi for et år siden tog det første spadestik, står bygningerne nu færdige, sagde Kurt Bruno Larsen, som også spillede "Bare en dreng" af Birthe Kjær og gav et nummer på blokfløjte ved indvielsen.

15 nye socialpsykiatriske boliger indviet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce