18 partier og lister stiller op i Randers

18 partier og liste vil kæmpe for at få plads i Randers Byråd, der holder sine møder i det gamle rådhus på Rådhustorvet. Arkivfoto: Jens Munk

18 partier og lister stiller op i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De randrusianske vælgere får mange forskellige kandidater at vælge imellem når de går i stemmeboksene tirsdag 21. november.

Randers: Schiller Instituttets Venner og Defensiv Midt stiller også op til kommunalvalget i Randers 21. november. De to lister er nummer 17 og 18 i rækken af partier og lister, der vil kæmpe om de 31 pladser i byrådet.

Poul Gundersen stiller op for Schiller Instituttets Venner. Han mener, man bør arbejde for en helt ny økonomisk verdensorden og vil gerne bringe det på dagsordenen også i Randers.

- Vores økonomiske udvikling og internationale relationer i Europa og USA står ved en skillevej, siger Poul Gundersen. Schiller Instituttets Venner mener, at man bør følge "Silkevejen", hvor Kina spiller en central rolle.

Poul Gundersen, der arbejder som buschauffør, har været aktiv i Schiller Instituttets Venner i cirka fire år og er alene på listen til kommunalvalget i Randers.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Defensiv Midt om listens politik.

Schiller Instituttet
Schiller Instituttet blev dannet i 1984. Instituttet bærer sit navn efter "frihedens digter" Friedrich Schiller (1759 - 1805). Schiller Instituttet er en international politisk forening med afdelinger i Danmark og mange andre lande.Instituttets aktiviteter er præget af en holdning om, at først når det nuværende internationale valuta- og finanssystems uretfærdigheder er overvundet, kan en menneskeværdig udvikling - og dermed en varig fred - opnås for jordens folkeslag.

Schiller Instituttet arbejder for at skabe en ny retfærdig økonomisk verdensorden, som sikrer udvikling for alle folkeslag.

Trængsel på stemmesedlen

De otte nuværende partier og lister i byrådet stiller alle op igen. Det er Venstre, Konservative, Socialdemokratiet, SF, DF, Velfærdslisten, Radikale og Beboerlisten.

Desuden opstiller Alternativet, Sociallisten, Liberal Alliance, Nye Borgerlige, Kristendemokraterne, Fusion Randers, Enhedslisten og Nationalpartiet.

18 partier og lister stiller op i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce