185.000 gæster til årets grønne koncerter

Mange mennesker er mødt op til Grøn Koncert i Randers fredag d. 19 juli 2013. 

185.000 gæster til årets grønne koncerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Muskelsvindfonden venter overskud efter årets koncertrække med et rekordstort antal kunstnere.

Knap 185.000 publikummer løste billet til årets Grøn Koncert-arrangementer, som Muskelsvindfonden og Tuborg står bag, hvor de 11.000 stammer fra koncerten i Randers 19. juli.

En udsolgt Valbyparken var søndag den sidste af de otte koncerter, og her var der med 38.000 solgte billetter udsolgt. Og selv om det økonomiske resultat endnu ikke er gjort op, er arrangørerne tilfredse.

»Vi har i år oplevet en stor interesse for alvoren bag Grøn Koncert og Muskelsvindfondens ønske om at skabe et samfund med plads til forskelle,« siger direktør i Muskelsvindfonden, Henrik Ib Jørgensen.

»Jo flere, der ser og forstår, at mennesker med handicap har meget at byde på, jo nemmere bliver vores arbejde. Så jo, vi er glade for det forventede overskud og taknemmelige over at mærke artisternes, de frivilliges og ikke mindst gæsternes opbakning til vores arbejde for mennesker med handicap,« siger han.

Et rekordstort antal kunstnere har været med på turneen i år: Donkey Sound, Lukas Graham, Mads Langer, Medina, Carpark North, Kato, Magtens Korridorer og Nik & Jay. Sidstnævnte runder koncerten i Valbyparken af søndag aften.

I alt 650 frivillige har været i sving ved koncerterne.-

Overskuddet for alle koncerterne går til Muskelsvindfondens arbejde for at skabe højere livskvalitet for mennesker med muskelsvind og deres pårørende.

185.000 gæster til årets grønne koncerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce