28-årig med ADHD reddet af Falck-projekt

Lasse Sejersen med en af de seks ambulancer, som han har været eneansvarlig for at gøre klar til, at de skal sendes til Nicaragua. Foto: Richard Sylvestersen

28-årig med ADHD reddet af Falck-projekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halvandet år hos Falck har vendt Lasse Sejersen fra »problembarn« til stabil medarbejder

»Indtil da blev jeg kaldt »utilregnelig« og »problembarn, og hvad man ellers kalder sådan en som mig«, fortæller Lasse Sejersen.

Han er først blevet medicineret for sin lidelse efter ankomsten til Falcks projekt.

Ud efter 7. klasse
»Jeg har aldrig kunnet sidde stille. Jeg røg ud af skolen i 7. klasse og kom på efterskole. Jeg har forsøgt at få en tømreruddannelse, men den måtte jeg opgive.«

Efter militærtjeneste gik Lasse Sejersen fra job til job og fra projekt til projekt. Ingen steder holdt han meget mere end tre uger. Det var mens han var i beskæftigelse på Jobcenter Randers, at han sagde til sin sagsbehandler, at der skulle ske noget andet, han kunne ikke stilles med det papirarbejde, de havde sat ham til.

Og så blev han sendt til Falck Randers, som gennem en årrække i samarbejde med Randers Kommune har kørt et socialt projekt med unge med problemer.

Giver ikke slip
»Vi har hele tiden seks-otte unge på dagpenge her på stationen«, fortæller stationsleder Bjarne Jørgensen.

»Gennem de seneste tre år har vi haft 15-18 unge igennem forløbet. Vi slipper dem ikke, før vi har fundet et arbejde til dem«, siger Bjarne Jørgensen.

Lasse Sejersen kom ind på prøve i først seks måneder, derefter yderligere seks måneder, og nu har han været hos Falck i halvandet år.

I den tid har han haft ansvaret for rengøring, oprydning og bilvask. Og som det største projekt har han været eneansvarlig for klargøring af seks brugte ambulancer, som skal sendes til Nicaragua.

»Lasse er i dag stort set selvkørende«, siger Bjarne Jørgensen.

Lasse Sejersens historie er en succes. Han er blevet stabil og kunne godt tænke sig at blive hos Falck, siger han.

28-årig med ADHD reddet af Falck-projekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce