30 youtubere kommer til Randers i kæmpe onlinefestival

Der er lagt op til den helt store spillefest, når GGfestival for første gang vil blive afholdt vest for Storebælt. Arkivfoto: Claus Thorsted/Scanpix

30 youtubere kommer til Randers i kæmpe onlinefestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag åbnes dørene hos Arena Randers til tre dages sjov, social gaming og Youtube-underholdning, når Danmarks største Youtube- og gamingfestival for børn for første gang kommer til Jylland.

Randers: Når Danmarks største YouTube- og Social Gaming-festival for børn og unge for sjette gang løber af stablen, bliver det i Kronjyske rammer. Det er nemlig Arena Randers, som fredag 20. oktober slår dørene op til et tre dage langt arrangement, hvor 30 af landets største Youtube-stjerner lægger vejen forbi, og hvor gamingkulturen samtidig vil blive fejret med turneringer i blandt andet CS:GO, Minecraft eller League of Legends.

Randers er hjembase for flere af Danmarks allerstørste Youtube-stjerner, såsom Årets Youtuber Alexander Husum og Alexander Vraa, der startede deres Youtube-eventyr på hver deres værelse i Randers. Nu står de begge klar til at byde velkommen til arrangementet, der lyder navnet GGfestival, og som i år for første gang bliver afholdt vest for Storebælt.

Arrangøren glæder sig på forhånd til at kunne bringe festlighederne til Randers:

- GGfestival handler om at hylde den brede interesse for social gaming med ligesindede drenge og piger. Derfor er vi glade for at kunne bringe GGfestival til Jylland. Randers er Youtubes højborg i Danmark, og derfor var det også oplagt, at vi lægger en hyldest til netop Youtube og gaming i den by, hvor så mange af de store danske Youtube-stjerner har fået deres start, siger Martin Wiinholt, CEO for Gonzo Media.

I Arena Randers er der med 600 LAN-pladser kun et begrænset antal billetter til rådighed, men arrangøren henviser til, at alle de, der ikke har billetter, kan følge med hjemmefra på festivalens livestream.

GGfestival 2017 afholdes i Arena Randers fra klokken 16:00 fredag den 20. oktober til søndag den 22. oktober.

30 youtubere kommer til Randers i kæmpe onlinefestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce