400 parkeringspladser sløjfes på grund af byggeri

Det bliver ikke længere muligt at holde på Arena Randers' parkeringspladser. Arkivfoto: Ole Jakobsen

400 parkeringspladser sløjfes på grund af byggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arbejdet med at udvide Arena Randers samt anlægge ny jernbanebro på Viborgvej kommer i en længere periode til at koste randrusianske bilister en stor mænge parkeringspladser.

Randers: Udvidelsen af Arena Randers er gået i gang, og det har allerede nu medført, at en del af arenaens parkeringsplads er afspærret.

Det forventes, at størstedelen af parkeringspladsen bliver spærret i løbet af næste uge og frem til byggeriet er færdigt. Dermed bliver de cirka 160 parkeringspladser helt eller delvist utilgængelige de næste halvandet år.

I stedet kan gæster til Arena Randers benytte parkeringspladserne ved Stadion og grusarealerne ved Randers Frejas boldbaner. Derudover er der mulighed for at parkere på Gasværksgrunden og på Vestervangsskolen.

I forbindelse med Banedanmarks arbejde med jernbanebroen på Viborgvej, der ligeledes strækker sig over halvandet år, har man inddraget en stor mængde parkeringspladser på det store grusareal syd for boldbanerne. Her drejer det sig om cirka 240 parkeringspladser.

Nye p-pladser på vej

Alt i alt gøres næsten 400 parkeringspladser utilgængelige, og det skaber selvsagt et vist problem for bilister, der skal parkere i området. Derfor vil entreprenøren af byggeriet ved Arena Randers inden længe udvide parkeringspladsen, så der bliver skabt 30 nye pladser ud mod Viborgvej, der vil være tilgængelige gennem hele anlægsperioden.

I forbindelse med byggeriet af jernbanebroen vil der også blive etableret cirka 140 nye parkeringspladser på den nuværende boldbane, og på Hotelgrunden anlægges der omkring 70 pladser. Når byggeriet er færdigt, vil grusarealet igen kunne bruges til parkering, og boldbanen vil blive reetableret.

Derudover vil Randers Kommune også etablere ekstra pladser i området, så snart vejret tillader det, lyder det i en pressemeddelelse. På Sjællandsgade vil der således komme cirka 20 nye parkeringspladser, mens kapaciteten på Fyensgade udvides med 10 pladser.

Se kort med parkeringsmuligheder her

400 parkeringspladser sløjfes på grund af byggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce