48 nye juniorledere fejret

Eleverne fik overrakt diplom af borgmester Torben Hansen. Foto: PR

48 nye juniorledere fejret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

48 fodboldglade skoleelever har netop fået diplom på, at de kan kalde sig juniorledere. Forældre, skoleledere, trænere og undervisere var samlet til fejringen.

Randers: 48 fodboldglade 9.-klasses elever fra folkeskoler i Randers Kommune har netop modtaget et diplom som bevis på, at de har gennemført uddannelsesforløbet som juniorleder - og dermed bestået deres afsluttende eksamen.

Fodboldlinjen Randers, Danmarks største fodboldlinje, kan som den eneste i landet tilbyde eleverne et juniorlederforløb.

I løbet af året er eleverne på Fodboldlinjen Randers' juniorlederforløb - ved siden af deres almindelige fodboldtræning - blevet undervist i markedsføring, målgrupper, økonomi og strategi.

Det har givet dem viden om, hvordan man bygger en fodboldklub op fra bunden.

Et projekt, som eleverne har været til deres afsluttende mundtlige eksamen i.

Seje elever

- Vi har nogle seje elever på fodboldlinjen, og de har bevist, at de forstår, hvad der er på spil, når man skal drive en virksomhed eller stor organisation som en fodboldklub, siger John Witting, der er leder af fodboldlinjen.

Uddannelsesforløbet er et samarbejde mellem Tradium, Handelsgymnasiet, Randers Ungdomsskole og folkeskolerne i Randers.

Ved fejringen deltog Fodboldlinjens samarbejdspartnere, heriblandt også sportslig og kommerciel direktør fra Randers FC, Søren Pedersen og rektor fra Handelsgymnasiet Tradium, Dorte Mulvad.

De 48 elever er en firedobling i antallet af elever, der har valgt juniorlederforløbet sammenlignet med i fjor.

John Witting glæder sig over de mange elever på forløbet, og ser frem til at tage imod endnu flere juniorledere i skoleåret 2019/2020.

48 nye juniorledere fejret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce