Årets mest læste: Mord, ulykker og en stor forretningsnyhed


Årets mest læste: Mord, ulykker og en stor forretningsnyhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mord, ulykker, et nyt byråd og en stor forretningsnyhed. 2017 har budt på lidt af hvert. Vi har her samlet de historier, der har tiltrukket størst opmærksomhed på amtsavisen.dk gennem året. Historierne er listet sådan, at nummer et var den, der blev læst af flest unikke brugere, nummer to blev læst af næstflest brugere og så videre.

1

Voldsomt uheld på E45: Førerhus flået af lastbil

Arkivfoto: Lars Rasborg

En lastbilchauffør mistede 26. juli 2017 herredømmet over sin lastbil og kørte ind i en motorvejsbro ved Sdr. Borup. Broen holdt til sammenstødet, men førerhuset blev rykket af lastbilen, og chaufføren blev fastklemt.

Læs mere her

2

Mord ved Randers Regnskov

Arkivfoto: Lone Hammer Sørensen

22. december 2017 kort før midnat blev en 30-årig mand fra Randers skudt og dræbt foran Randers Regnskov. To dage efter efterlyste politiet tre navngivne personer, som er mistænkt for drabet, og 27. december blev alle tre anholdt i Holland.

Læs mere her

3

14-årig pige dræbt i trafikulykke i Langå

Arkivfoto: Mads Hansen

En 55-årig skolelærer kom om eftermiddagen 21. april kørende i Langå med 103 kilometer i timen og en promille på to, da han ved en rundkørsel ramte en tidligere elev med en sådan kraft, at hun døde på stedet.

Læs mere her

4

Familietragedie i Ulstrup: To voksne og fire børn dræbt

Arkivfoto: Axel Schütt

En 45-årig mand dræbte i januar sin kone og fire børn, hvorefter han tog sit eget liv.

Efterfølgende blev der i familiens hjemby arrangeret et fakkeltog til minde om de dræbte. Hånd i hånd gik mange hundrede børn og voksne med lysende fakler til familiens hus, hvor aftenen blev afsluttet med et hav af børnestemmer, der i fællesskab sang "Puf den magiske drage" til ære for familiens fire børn.

Se video fra den rørende aften her

5

Her er det nye byråd i Randers Kommune

Arkivfoto: Annelene Petersen

2017 bød på et kommunalvalg, der endte med, at Venstres Claus Omann Jensen måtte overdrage borgmesterkæden til Socialdemokratiets Torben Hansen.

En artikel, der gav overblikket de personer, der er valgt ind i det nye byråd, fik stor opmærksomhed på amtsavisen.dk.

Se artiklen her

6

Voldsom ulykke på E45: Kvinde blev dræbt på stedet

Arkivfoto: Palle Herløv

En 40-årig kvinde mistede 12. december 2017 livet i en trafikulykke på E45 ved Sdr. Borup, hvor hun af ukendte årsager mistede herredømmet over sin bil, som røg ind i en arbejdsbil, der holdt parkeret i nødsporet på grund af vejarbejde. Kvinden blev erklæret død på stedet.

Få dage senere opdagede den afdøde kvindes mand, at der havde været indbrud i deres hjem, og at alle billeder fra parrets liv sammen var blevet stjålet.

Læs mere her

7

Bilka kommer til Randers

Arkivfoto: Jens Thaysen

På årets sidste dag, 31. december 2017, lukker Kvickly i Randers Storcenter.

I stedet åbner Bilka en 13.000 kvadratmeter stor butik i de eksisterende lokaler, og bygger derudover en burger-restaurant på stedet.

Læs mere her

8

Når plejebørn bliver en vare

Arkivfoto: Lars Rasborg

- Så skete det for os. Vores to plejebørn gennem syv år skal flytte til en anden plejefamilie, som, må vi gå ud fra, accepterer den lavere aflønning, som Randers Kommune vil give.

Sådan starter en ægtepar det læserbrev, som efterfølgende blev delt, læst og kommenteret af rigtig mange.

Læs hele brevet her

9

Tabuet om dårlig ledelse skal brydes

Illustration: Nex

Dårlig ledelse skaber dårligt arbejdsmiljø og gør mange medarbejdere frustrerede og stressede. Det skrev tidligere chef ved Falck og leder i sygehusvæsenet, Peter Larsen, et læserbrev om.

Læs det her

10

Vild biljagt endte med et knald i undertøjsforretning

Arkivfoto: Louise Bruun Høfler

Det udviklede sig til en vild biljagt, da en patrulje fra Østjyllands Politi i juni ville standse en sort Mercedes i Markedsgade til en rutinemæssig kontrol.

Læs mere her

Årets mest læste: Mord, ulykker og en stor forretningsnyhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce