Æg-koncern opkøber historisk Randers-pakkeri

Danæg har købt ægpakkeriet Henriettelund i Randers. Arkivfoto: Scanpix

Æg-koncern opkøber historisk Randers-pakkeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter 50 år siger Jens Andreasen farvel til sin virksomhed, ægpakkeriet Henriettelund.

Randers: Med virkning fra 1. januar 2018 overtager Danæg-koncernen alle aktiver i ægpakkeriet Henriettelund i Randers. Det oplyser Danæg i en pressemeddelelse.

Det betyder, at 76-årige Jens Andreasen nu skal sige farvel til den virksomhed, han i 1967 etablerede, og som siden er blevet særdeles kendt i branchen og blandt forbrugerne. Så kendt, at det lokale pakkeri hvert år pakker knap 25 millioner æg, som blandt andet bliver leveret til de store danske detailkæder. Derfor har det også været enormt vigtigt for Jens Andreasen at finde en køber, der kan passe godt på den virksomhed, han har brugt de sidste 50 år af sit liv på at opbygge.

- Det har været afgørende for mig at finde den helt rigtige køber af Henriettelund. En, der tilgodeser og respekterer det mangeårige samarbejde jeg har haft med mine kunder og leverandører, fortæller Jens Andreasen og fortsætter:

- Men nu glæder jeg mig til at give stafetten videre til Danæg, og jeg ser frem til at nyde mit otium med ro i maven.

Beholder navnet

Koncernchefen i Danæg, Jan Dollerup Vig Jensen, fortæller, at opkøbet af Henriettelund er en vigtig brik i Danægs strategi, og at han ser et godt match mellem de to virksomheder.

- Henriettelund distribuerer i dag æg til mange af de danske detailkunder, og overtagelsen passer således rigtig godt til de ambitioner, Danæg har for fremtiden. Vi er glade og stolte over, at Jens valgte at sælge sit livsværk til netop Danæg, og vi vil gøre vores for at leve op til den tillid, siger han og tilføjer, at Danæg eksempelvis ikke har nogen planer om at ændre navnet Henriettelund på ægpakkerne.

- De danske forbrugere kender allerede produktet, og ved hvad Henriettelund står for. Det vil derfor kun være en styrke at bibeholde de karakteristiske bakker på detailhandlens hylder, uddyber han.

Æg-koncern opkøber historisk Randers-pakkeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce