Ægtepar havde fundet deres ønskejob: Nu sælger de forretningen

Mette og Frank Kjærlund Hansen i forretningen i Kirkegade. Arkivfoto: Lars Rasborg

Ægtepar havde fundet deres ønskejob: Nu sælger de forretningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mette og Frank Kjærlund Hansen sælger til februar deres børnetøjsforretning Ønskebørn i Kirkegade.

RANDERS: Frank og Mette Kjærlund Hansen sælger til februar deres forretning Ønskebørn i Kirkegade - bare halvandet år efter, at parret i Randers Onsdag blev citeret for, at de havde "deres ønskejob".

- Men verden flytter sig, og vi er et andet sted i livet nu end dengang. Vores egne børn er ved at være store, hvilket betyder, at vi ikke længere helt så naturligt følger med branchen. Nu har vi fået en større frihed til at foretage os noget andet, og den frihed vil vi gerne udnytte, siger han.

Derudover forlader Frank og Mette Kjærlund Hansen en branche, de føler er blevet sværere at regne med.

- De mange onlinebutikker er ved at ødelægge priserne, ligesom vi har været presset af den voksende handel over landegrænserne med den forskellige moms fra land til land, fortæller de.

Det har været en lang proces at beslutte, at nu ville vi sælge, og jeg skal først have afsluttet et kapitel, før jeg begynder på et nyt. Men vi er så privilegerede, at vi godt kan bruge lidt tid på at finde ud af, hvad vi så vil lave
Frank Kjærlund Hansen, snart forhenværende ejer - sammen med Mette Kjærlund Hansen - af Ønskebørn i Randers
Anette Hansen (tv) er en af de
Anette Hansen (tv) er en af de "gamle" medarbejdere - med 9 ni år bag sig i Ønskebørn - der bliver i forretningen, når Berit Vogt (th) pr. februar overtager tøjlerne. Foto: Morten Lund

Tid til at vente

Hvad fremtiden bringer for de snart forhenværende Ønskebørn-ejere, ved Frank Kjærlund Hansen i øvrigt intet som helst om - endnu.

- Det har været en lang proces at beslutte, at nu ville vi sælge, og jeg skal først have afsluttet et kapitel, før jeg begynder på et nyt. Men vi er så privilegerede, at vi godt kan bruge lidt tid på at finde ud af, hvad vi så vil lave.

Til gengæld er han særdeles glad for at overlade familiens Ønskebørn til den nye ejer, Charlotte Gjøtz.

- Forretningen får en ejer, der både kender branchen, og som helt enkelt er et ordentligt menneske. Jeg selv kommer ikke til at savne Ønskebørn, men jeg kommer helt sikkert til at savne vores kunder.

Berit Vogt kommer til Ønskebørn i Randers med en mangeårig erfaring fra branchen. Foto: Morten Lund
Berit Vogt kommer til Ønskebørn i Randers med en mangeårig erfaring fra branchen. Foto: Morten Lund

Bliver i Aalborg

Charlotte Gjøtz ejer således i forvejen sammen med sin familie en Ønskebørn, en Kop & Kande samt andre forretninger i Aalborg.

- Så selvfølgelig kendte vi til Ønskebørn i Randers, så da butikken kom til salg, vidste vi, at vi købte en god og velfungerende forretning. Men også en anderledes Ønskebørn: I Aalborg ligger vores butik lidt uden for byen i Aalborg Syd, mens Ønskebørn i Randers ligger lige i centrum. Og de to forretninger fører heller ikke helt de samme varer. I Aalborg har vi et større fokus på de "tungere" varer som barnevogne, klapvogne og autostole. Det er nok noget, vi med tiden vil tilføre Ønskebørn i Randers, siger hun.

Butikschef med branchekendskab

Charlotte Gjøtz bor selv i Aalborg og vil fortsat være at finde i familiens aalborgensiske butik. Derfor er Berit Vogt ansat som butikschef i Randers.

- Og jeg kommer også med et solidt branchekendskab. 22 år har jeg arbejdet med børnetøj, fortæller hun.

Hun er "tyvstartet" i sit nye job og har siden nytår betjent kunderne i Ønskebørn i Kirkegade, selv om hun først til februar for alvor kan kalde sig butikschef. I første omgang har hun ingen planer om at revolutionere Randers-butikken.

- Dog skal vi have ansat to nye medarbejdere. Og her er det tanken, at vi skal have en butikselev med bag disken. Derudover bliver to af de "gamle" medarbejdere i butikken.

Berit Vogt vil køre turen frem og tilbage mellem Randers og Horsens.

Ægtepar havde fundet deres ønskejob: Nu sælger de forretningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce