Absolut sidste koncert med TCB Band i Randers

Aftenens seks centrale personer er her samlet back-stage. Fra venstre: Dennis Jale, James Burton, Terry Blackwood, Henrik Knudsen, Glen D. Hardin og Ronnie Tutt. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Absolut sidste koncert med TCB Band i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Man kan ikke løbe fra sin alder - heller ikke som koncertmusiker.

Randers: - Jeg ved godt, at jeg har sagt det før, men denne gang er jeg 100 procent sikker: Det er uigenkaldeligt sidste gang, at The TCB Band har været på scenen i Randers. De var her første gang i 1999, og siden er det blevet til yderligere 10-12 koncerter her. Når jeg er så kategorisk i min udtalelse, hænger det selvfølgelig sammen med, at man ikke kan løbe fra sin alder, og for et par stykker af dem er fysikken ikke mere til længere turnéer, siger Henrik Knudsen fra Memphis Mansion.

Han har som promotor arrangeret mere end 25 koncerter med The TCB Band i Danmark, så han har om nogen et indgående kendskab til musikernes aktuelle tilstand.

- Det har været en fantastisk oplevelse for både mig selv samt for de tusindvis af begejstrede tilskuere, der gang på gang er mødt op, når jeg har haft TCB på plakaten. Det er jo en helt speciel chance og mulighed for at møde tre musikere, der fulgte Elvis Presley i hans sidste syv leveår - helt frem til det triste dødsfald i 1977. For inkarnerede Elvis-fans er det noget af det største, du kan opnå her 41 år efter Elvis' død: At være i stue med og have en god aften sammen med hans stadig aktive musikere, siger henrik Knudsen.

Næsten 20 års venskab

Næsten 20 års venskab med TCB-musikerne har naturligvis gjort stort indtryk på Henrik Knudsen, der betragter dem som mere end almindelige venner:

- De er så dejlige at være sammen med. Her eksisterer ingen rock-star-attituder. De er hjertelige, muntre og helt nede på jorden. Det siger meget om den tillid, der hersker mellem dem og mig, at vi aldrig har underskrevet en kontrakt. Koncertaftalerne træffes altid mundtligt - med dato, sted samt pris. Og de har altid overholdt aftalerne til punkt og prikke. Det har været en fornøjelse af de helt store, og jeg ser frem til at møde dem forhåbentlig mange gange endnu. Nok især i forbindelse med mine ture til Memphis i USA, men TCB'erne ved, at de altid er velkomne her i Randers. siger Knudsen.

Henrik Knudsen stod for to år siden som forlægger bag udgivelsen af den flotte bog med titlen "TCB Band - Still Taking Care Of Business". En hyldest - ikke mindst billedmæssigt - til James Burton (guitarist, 79 år), Ronnie Tutt (trommer, 80 år) samt Glen D. Hardin (piano, 80 år).

Suppleret med positive ord til vokalensemblet The Imperials samt til den østrigske sanger Dennis Jale og hans særdeles kompetente band. Alle var med ved koncerten på Værket fredag aften. Det er nok unødvendigt at fortælle, at bogen kan købes i butikken på Memphis Mansion - men vi gør det nu alligevel. Det er nemlig ikke hver dag, at Randers takker farvel til så profilerede musikere som de tre i TCB.

Og besøger man som så mange andre "Memphis Mansion", kan man i dineren eliminere morgensulten med retter som "Glen D. Special" samt "JB Special", og senere på dagen bærer en af steaks-menuerne navnet "Ronnie Tutt Special".

Om de har betydet noget for Henrik Knudsen: Gæt selv.

Absolut sidste koncert med TCB Band i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce