Ansatte på massageklinik udvist

Kvinderne blev anholdt mandag, da de var på arbejde på en massageklinik i Randers. Arkivfoto

Ansatte på massageklinik udvist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers: De to thailandske kvinder, der mandag blev anholdt på en massageklinik i Randers og sigtet for ulovligt arbejde, er begge blevet udvist af landet, og skal sidde fængslet, indtil udvisningen kan finde sted. Det oplyser Østjyllands Politi.

Den ene, en 37-årig kvinde, viste sig tidligere at have været udvist af Danmark med et indrejseforbud. Hun havde taget en ny identitet, men hendes fingeraftryk afslørede, hvem hun var, og at hun havde brudt sit indrejseforbud. Hun fik efterfølgende en straksdom på 30 dages fængsel til direkte afsoning for ulovligt arbejde og for overtrædelse af sit indrejseforbud. Hun blev desuden atter udvist af landet og fik et nyt indrejseforbud, der gælder i seks år.

Den anden kvinde, som er 50 år, blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor hun blev varetægtsfængslet i fire uger med henblik på udvisning. Udlændingestyrelsen har nemlig besluttet, at hun skal udvises med et indrejseforbud i to år.

Center Mod Menneskehandel har vurderet, at ingen af kvinderne har været handlet.

Udover de to anholdte kvinder, er også den 52-årige kvinde, der ejer klinikken, blevet sigtet for at have ansat medarbejdere, der ikke har arbejdstilladelse i Danmark.

Ansatte på massageklinik udvist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce