Bæredygtighed betaler sig

Tradium fik overrakt det synlige bevis på Aktivhus prisen (fra venstre): Brian Andersen, fra Randersarkitekten der har tegnet Broen, Lars Michael Madsen, direktør på Tradium og PeterVejsig Pedersen fra Aktivhus Danmark. Pressebillede

Bæredygtighed betaler sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tradiums nye administrationsbygning har fået pris for at være bæredygtigt byggeri.

Randers: Tradium har i dag som en af de første i Danmark fået overrakt den internationale Aktivhus-pris for bæredygtigt byggeri.

Det er bl. a. brugen af solceller og genbrugstæpper i Tradiums nye administrationsbygning "Broen", som har landet prisen for bæredygtigt byggeri.

- Vi er glade for, at nogle går i front. Selvom det burde være banalt, at bæredygtighed er en del af alle byggerier, er det langt fra tilfældet, fortalte Peter Vejsig Pedersen fra Aktivhus i Danmark, der var i Randers for at overrække prisen.

 

 

Trivsel og energi

- Med byggeriet har vi bevist, at vi med et bæredygtigt byggeri kan gøre en forskel. Hemmeligheden er at finde balancen mellem økonomi og bæredygtighed og mellem at bruge og producere energi. Samtidig skal komforten være i top for dem, som skal bruge bygningen, siger Brian Andersen fra Randers Arkitekten, der har tegnet "Broen", der ligger på Vester Allé.

En af deltaljerne i byggeriet er gulvtæpperne, der er vævet af genbrugstæpper. De er lavet i mindre firkanter, så hvis en af dem går i stykker eller får en plet, er det kun nødvendigt at udskifte en lille del. 

For Lars Michael Madsen, der er direktør på Tradium er der glæde over, både at spare på energiregningen og samtidig kunne skabe gode rammer.

- Bygningen skal skkabe trivsel blandt medarbejderne, og samtidig håber vi, at byggeriet kan være til inspiration for vores elever, der skal bygge fremtidens huse.

Aktivhus standarden er en international standard. Der er strenge krav, der skal leves op til og misser man bare på et punkt, der certificering ikke muligt.

/EXP 

Bæredygtighed betaler sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce