Banedanmark spærrer Viborgvej ved Randers Stadion

Foto: Mathias Fredslund Hansen

Banedanmark spærrer Viborgvej ved Randers Stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I knap fem dage vil der være etableret omkørsel ved banegården, da Banedanmark påbegynder anden etape af et større anlægsprojekt.

Randers: Fra torsdag 7. juni kl. 22.00 til 11. juni kl. 6.30 vil Viborgvej ved Randers Stadion og Water & Welness være spærret, og i stedet vil der være omkørsel via Park Boulevarden. I den forbindelse lukkes Vasen også. Lukningen skyldes, at BaneDanmark skal nedbryde belægningen på den eksisterende vej og samtidig lave en ny midlertidig vej længere mod nord ved stadion.

Banedanmark er i gang med at etablere en ny bro, der fører Viborgvej over banen. Omlægning af trafikken til den midlertidige vej vil fortsætte indtil slutningen af november eller december.

Når Viborgvej åbner igen mandag 11. juni om morgenen, vil biltrafikken igen kunne benytte et spor i hver retning, og cyklister og fodgængere kan sammen færdes på en sti i begge retninger. Endelig er det eksisterende kryds ved indkørslen til Randers Water & Welness flyttet længere mod nord.

Vasen vil holde lukket frem til slutningen af året.

Pas på de små

Når Viborgvej er lukket fra torsdag til mandag morgen betyder det, at en meget stor mængde trafik kører via Parkboulevarden, som også i forvejen er befærdet. Derfor opfordrer Randers Kommune alle til at holde ekstra godt øje i trafikken.

- Vi forstår godt, at det kan være generende, og vi har løbende drøftelser med BaneDanmark, for det er i alles interesse, at arbejdet udføres på tidspunkter, hvor det giver mindst mulig gene for trafikken, siger Grethe Helledi Kristensen, sektionsleder i Veje og Trafik, Randers Kommune.

BaneDanmark arbejder på jernbanebroen på Viborgvej for at gøre den parat til den kommende elektrificering af jernbanen mellem Aarhus og Lindholm.

Banedanmark spærrer Viborgvej ved Randers Stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce