Banko-Carl gentager succesen med kæmpe bankoshow

Banko-Carl besøger søndag 11. marts Arena Randers med sit bankoshow. Med sig har han sine to kronprinser Brian og Fætter, som over tid skal overtage det legendariske show. Pressebillede

Banko-Carl gentager succesen med kæmpe bankoshow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kommer turneen atter til Randers, hvor veteranen i 1980'erne og 1990'erne samlede fulde huse i Randers Hallen, som Arena Randers dengang hed.

Randers: Kongen selv - som Banko-Carl gerne opfatter sig - besøger søndag 11. marts Arena Randers for at afvikle et stort bankoshow.

Med sig har han sine to kronprinser Brian og Fætter, som over tid skal overtage det legendariske bankoshow, men her og nu er det Carl, som har gang i et storstilet comeback, der trækker fulde huse landet over.

Og nu kommer turneen atter til Randers, hvor veteranen i 1980'erne og 1990'erne samlede fulde huse i Randers Hallen, som Arena Randers dengang hed. Her var der mere end 1000 bankospillere samlet til de store shows.

- Jeg glæder mig til gensynet med Randers, siger Banko-Carl.

- Randers er en stærk banko-by, og der har altid været stor opbakning til mine shows, så jeg ser frem til det store bankoshow, hvor jeg håber, at vi kan få fyldt Arena Randers op på ny.

Det er Randers Herre Håndbold der har lokket bankokongen til byen, og begge parter er enige om, at Arena Randers' hal 3 er perfekt til en ny omgang bankoshow. Her er der nemlig plads til hele 600 bankospillere.

- Der er gevinster for over 70.000 kroner og der er en ret stor sandsynlighed for at komme hjem med en præmie under armen. Der er mere end 700 præmier i alt. Billetten til showet er inklusiv fire spilleplader til de voksne og to til børnene, bemærker Thomas Hvid Jakobsen fra Randers HH.

Banko-Carl gentager succesen med kæmpe bankoshow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce