Beredskabet: En fornøjelse med så roligt et nytår

Det blev et roligt nytår i Randers, lyder det fra beredskab og politi. Tilbage står der så en større oprydningsopgave og venter. Foto: Lone Hammer Sørensen

Beredskabet: En fornøjelse med så roligt et nytår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Usædvanligt stille, lyder meldingen om brand og uheld fra årets sidste aften og nat fra Beredskab og Sikkerhed Randers og fra Østjyllands Politi. Kun én lille containerbrand gik der alarm på.

Randers: Det særdeles våde vejr dagen til nytårsaften har nok værnet bygninger fra vildfarne raketter, løse gnister og fejlskudt krudt. I hvert fald melder de, der rykker ud og slukker brand, Beredskab og Sikkerhed Randers, om en meget stille og rolig nytårsaften.

- Det er en fornøjelse, at man kan have så stor en fest, uden at der sker noget. Der har været usædvanligt stille, men alligevel er det noget, vi har oplevet før, siger beredskabsinspektør Niels Henrik Nielsen, Beredskab og Sikkerhed Randers, som var ham, der havde vagten.

Der var en enkelt containerbrand klokken 1.07 på Skolebakken i Kristrup, men den var så lille, at beredskabsinspektøren ikke selv kørte til den.

Nytårsaften uden alkohol

Niels Henrik Nielsen havde selv en rolig og alkoholfri hyggeaften, idet han jo havde vagt.

- Ja, det blev lige til et halvt glas champagne klokken 24 til at skåle nytåret ind i. Det nytter jo ikke, at vi holder fest, så vi ikke kan køre, hvis der bliver behov for det. Vi er to indsatsledere, der har vagten i Randers og Favrskov, og to på Djursland, og så er der 12 mand på Falckstationen i Randers, der også holder sig fra de våde varer, så vi er nok, hvis der skal rykkes ud. Desuden er der en holdleder og fem mand i Hadsten at trække på, samt en holdleder og tre mand på de mindre steder i Langå og Ø. Tørslev, lyder det fra Niels Henrik Nielsen.

- Det er noget, vi er vant til, og det går rigtig godt med at vi skiftes til at tage vagten nytårsaften, siger han.

Politiet havde det også roligt

Hos Østjyllands Politi melder vagtchef, politikommissær Per Bennekov, også om en rolig aften:

- Der har været lidt småbrande, nogle containerbrande rundt omkring i politikredsen, men det er også alt. Ingen meldinger om større ulykker med fyrværkeri her hos os, men derfor kan de godt være sket, hvis folk selv er taget på skadestuen uden at blande os ind i det, lyder det fra vagtchefen.

Beredskabet: En fornøjelse med så roligt et nytår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce