Bieber og mormor til kamp

Hovedbiblioteket udstiller netop nu kaffebord med kopper og udsagn fra elever fra Rytterskolen og Randers Realskole om, hvem og hvordan man kan leve op til 2015 målene om reducering af verdens fattigdom.

Bieber og mormor til kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se galleri her

Fattigdom er et stort begreb at arbejde med. Men elever fra 5. og 7. klasser på Rytterskolen og Randers Realskole har taget meget konkret fat på emnet. De har nemlig tolket på FN's 2015 mål. på en meget kreativ måde. Sammen med to kunstnere, Elisabeth Laursen og Britta Hansesgaard har eleverne udtænkt nye måder at fortælle om målene og ikke mindst, forsøgt at finde løsninger.

Løsningen blev et kaffebord, der nu står dækket på Randers Hovedbibliotek. På bordet står smukke kopper, der er dekoreret med inspiration fra 2015 målene. Derudover har hver elev valgt én person, som de tror kan gøre en forskel i forhold til at nå målene, og skrevet navnet på et bordkort. Det har resulteret i mange forskellige personligheder omkring bordet. Både Justin Bieber, Kronprinsesse Mary, Villy Søvndal og Gustavs mormor er med.

Udstillingen både med kopper og børnenes statements om, hvad de har fået ud af forløbet, havde fernisering onsdag den 14. december. Du er meget velkommen til at se udstillingen på biblioteket og du kan også se, nogle af de flotte kopper og de mange statements i dette galleri.

Galleri: Justin Bieber og mormor til kamp

Bieber og mormor til kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce