Bilforhandler udvider med 550 kvadratmeter

Virksomhedens indehaver, Thorben Christoffersen, ses her foran hovedindgangen med den nye Hyundai i30. Foto: susfoto.dk

Bilforhandler udvider med 550 kvadratmeter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye biler skal præsenteres ordentligt, mener bilforhandler Thorben Christoffersen. Derfor har Automobilhuset Randers A/S siden september arbejdet på at få mere plads at præsentere sine Hyundai-biler på. I weekenden bliver det nye bilhus derfor ind

Randers: I januar blev Automobilhuset Randers i Kristrup udnævnt til årets citroënforhandler i Danmark af importørerne. Og nu - godt to måneder senere - er ejeren Thorben Christoffersen klar til at sætte fokus på bilhusets andet mærke, nemlig Hyundai.

Det sker med indvielsen af et helt nyt bilhus på 550 kvadratmeter i weekenden, hvor også den helt nye model Hyundai i30 vil blive præsenteret.

- Først og fremmest betyder det, at vi kan vise de nye biler på en mere præsentabel måde, hvor der er mere plads mellem bilerne, så det ser bedre ud, siger Thorben Christoffersen.

Investering i fremtiden

Arbejdet med det nye bilhus startede i september sidste år. Siden nytår har området omkring Automobilhuset Randers derfor været en byggeplads. Men i slutningen af denne uge er arbejdet til ende.

- Vi har kæmpet med det hen over vinteren, men vi har heldigvis været forskånet for det værste vintervejr, så derfor er vi klar efter tidsplanen, siger Thorben Christoffersen, der håber på, at det nye bilhus kan være medvirkende til, at Automobilhuset Randers sælger flere biler på den lange bane.

- Bilbranchen har haft nogle gode år med bilsalg i hele Danmark, det har vi også været en del af. Derfor har vi valgt at investere i fremtiden, så vi også er sikre på at have de faciliteter, der skal til fremadrettet, siger Thorben Christoffersen.

I forbindelse med indvielsen af det nye bilhus 1. april, vil forretningen holde ekstraordinært længe åbent frem til onsdag før påske, hvor interesserede kan komme forbi og se det nye hus.

Foruden det nye bilhus har forretningen også fået renoveret deres eftermarkedsafdeling - det sted, man køber reservedele og afleverer bil, når den skal på værksted. Tidligere skulle man gå gennem forretningens gamle udstilling for at komme dertil, men efter ombygningen kan man nu gå direkte ind.

Bilforhandler udvider med 550 kvadratmeter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce