Bytte bytte købmand

Der er ingen penge mellem folk, når der byttes til Byttemarked i Randers. Billedet her er fra et tidligere marked. PR-foto

Bytte bytte købmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byttemarked i Randers er chancen for at få ryddet op i hus og lejlighed, lyder opfordringen

Randers: Så er det tid at få ryddet op i kælderen, på loftet, i garagen, i legetøjet, i skabe og skuffer.

Sådan lyder opfordringen fra Byttemarked i Randers, som samtidig opfordrer folk til at tage tingene med og komme til marked for at Bytte, bytte købmand.

- Hvis du har noget, der er for godt til at smide ud, men for ringe til at sælge, så deltag lørdag 22. september i Underværket, lyder opfordringen.

På byttemarkedet giver man det væk, som man ikke længere bruger, og kan til gengæld gratis tage af det tøj, sko, bøger og ting, som andre har haft med.

- Tænk, hvis nu alle de ting, vi ejer, men aldrig bruger, kan få nyt liv til glæde for andre og miljøet. Har du nogensinde tænkt over, hvor meget du ejer, som du ikke bruger, og som nok bliver smidt ud næste gang, du rydder op? Vi har alle mange ting liggende i skuffer, skabe, kældre eller på lofter, som vi ikke længere bruger eller er blot er blevet trætte af, men som andre kan få glæde af. De ting og sager, der ikke bliver byttet på dagen, bliver hentet af Finderiet, oplyser Lisbeth Nielsen.

Byttemarked fungerer på den måde, at man medbringer eksempelvis tøj, køkkenudstyr, gamle bøger, DVD'er, legetøj, sko, møbler og meget mere. Ved døren står hjælpere klar til at vise folk, hvor netop deres ting hører hjemme. Derefter går man rundt og finder det, man gerne vil have med hjem.

Bytte bytte købmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce