California-crooneren på stjernebesøg i Randers

Amerikanske Michael McDonald afløser The Doobie Brotheres på scenen i Randers lørdag 17. marts.

California-crooneren på stjernebesøg i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Amerikanske Michael McDonald giver koncert på Værket i marts 2018. Han følger hermed i sporet på sit gamle band, koncertaktuelle The Doobie Brothers, der står på scenen lørdag 11. november. Mc Donald giver kun to koncerter i Danmark på sin turne, der sker i kølvandet på albummet "Wide Open" fra i sommer.

Randers: Lige nu liner musik- og teaterhus Værket op til besøg af det amerikanske band The Doobie Brothers, der står på scenen i Randers lørdag 11. november.

Men koncerten følges op til foråret, når Værket tager imod doobie'rnes tidligere forsanger, Michael McDonald, der står på programmet lørdag 17. marts 2018.

McDonald var medlem af The Doobie Brothers i perioden 1975-82, og han var med til at trække det californiske rockband over i en mere soul-præget stil. Den stil har McDonald holdt fast i siden han forlod The Doobie Brothers og gik solo.

- McDonald-koncerten er en helt perfekt opfølgning på The Doobie Brothers på lørdag. Vel at mærke en totalt udsolgt koncert, siger musik- og teaterchef Michael Qvist Rørsted, der ser det som et perfekt match, at han kan sætte billetterne til Michael McDonald til salg, dagen før legendens tidligere band The Doobie Brothers står på den randrusianske scene.

Rørsted lægger heller ikke skjul på, at publikum har presset på for at få den gamle Doobie-forsanger til Randers.

- Da vi kunne sætte dato på The Doobie Brothers-koncerten, dukkede der en masse forespørgsler op, om vi ikke også kunne få McDonald på plakaten, siger Rørsted, der havde held i sprøjten.

For i juli i år udkom McDonalds album "Wide Open" efter 17 års album-tørke.

- Med den enorme interesse, der har været for Doobie-koncerten, var vi straks klar til at tage imod McDonald, da muligheden bød sig, siger Michael Rørsted om sammentræf af tilfældigheder, der bliver til god timing.

Fakta
Koncert med Michael McDonald.Lørdag 17. marts 2018.

Værket, Randers.

Biletpriser: 475 kr. og 375 kr.

Billetsalget starter fredag 10. november kl. 10.

Vaerket.dk eller 89135110.

Arrangører: Værket og ICO Concerts.

40 år lang setliste

Før Michael McDonald blev frontfigur i The Doobie Brothers, var han medlem af Steely Dan. Den unge mand havde i 1970 forladt sin fødeby, forstaden Ferguson ved St. Louis, for at prøve lykken Los Angeles og siden i musik-mekkaet San Francisco.

Og det må man sige. Han havde heldet og lykken emd sig. Den talentfulde musiker fik hurtigt fodfæste på den amerikanske rock-soul-scene, hvor han har opholdt sig lige siden, både som sangskriver, musiker og solist.

Fra den lange setliste, som han gennem 40 år har bygget op, kan nævnes numre som "Sweet Freedom", "In My Own" og ikke mindst storhittet "I Keep Forgettin".

Sammen med Kenny Loggins har McDonald desuden skrevet monsterhittet "What a Fool Believes", der i 1980 tog en Grammy for Årets Sang.

I juli i år kom Michael McDonalds album "Wide Open" med bl.a. nummeret "Find It In Your Heart".

Foruden sin solokarriere har McDonald samarbejdet med en lang række internationale artister - fra Ray Charles over Aretha Franklin og til Elton John. Også danske Safri Duo har lavet musik , skrevet af den californiske musiker og keyboard-spiller. Det skete, da duoen genfødte klassikeren "Sweet Freedom" i 2002 i en opdateret, elektronisk udgave, der storhittede på de europæiske hitlister og dansegulve.

Koncertkalenderen har været pænt booket hele efteråret for den 65-årige musiker, der har givet adskillige koncerter rundt omkring i USA. Og til foråret kommer turen til Europa, hvor han giver to koncerter. I Randers lørdag og på Vega i København søndag.

Efter Danmark står der Zürich og Amsterdam på McDonalds Europa-program.

California-crooneren på stjernebesøg i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce