Campen Auktioner slår danmarksrekord

Blandt de 160 specialbiler, som sælges palmesøndag er denne Singer Senior 12, årgang 1928, som er en af Europas mest sjældnes biler. Foruden dette eksemplar findes der kun to andre kendte eksemplarer. Foto: Campen Auktioner

Campen Auktioner slår danmarksrekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilerne kommer til at holde i kø, når Campen Auktioner byder velkommen til deres efterhånden traditionsrige specialbilauktion palmesøndag. Mere end 160 biler af den ældre slags bliver denne dag solgt til højestbydende.

Der er udsigt til en danmarksrekord der vil noget, når Campen Auktioner palmesøndag sætter mere end 160 specialbiler til salg. Aldrig før har der været så mange specialbiler til salg på samme tid og sted.

Faktisk er der så mange biler til salg, at de 8000 kvadratmeter store auktionshaller på Myntevej er fyldt helt op. Men der skulle dog stadig være plads til flere biler udenfor, hvis der er nogen, som har en specialbil, de gerne vil sælge.

»Alle kommer med på auktionen, men de sidst tilkomne biler må altså stå udenfor, for vi kan ikke have flere biler i hallerne,« fortæller auktionarius Finn Campen.

Blandt de mange biler til salg er en samling af cirka 60 klassiske Renault modeller, som Anker Krarup har samlet gennem mange år, samt en næsten ligeså stor samling fra boet efter Preben Boisen. Og ifølge Campen Auktioner har de to store bilsamlinger tiltrukket mange andre private sælgere, som også gerne vil sælge deres gamle biler.

Og der er noget for enhver bilentusiasts smag. Alt lige fra klassiske modeller af mærkerne Jaguar, Bentley og Mercedes til de mere almindelige fra VW Golf og Renault.

Blandt de mere kulørte biler er en Mercedes-Benz 200 SB årgang 1960. Den har tilhørt den ægyptiske ambassade i København, og allerede nu er der indløbet et forhåndsbud fra en køber i Mellemøsten.

På auktionen er også en Daimler Sovereign, 4,2 L, årgang 1981, som har tilhørt Kongehuset. De medfølgende papirer viser nemlig, at det er Dronning Margrethes gamle bil.

Også en model fra den mindre tyske bilproducent Glas, der i 1960'erne lavede meget eksklusive biler, og sidenhen blev opkøbt af BMW, er med på auktionen. Der er tale om en Glas 1700 TS, og da den kun blev bygget i 1200 eksemplarer, er der virkelig tale om en sjældenhed.

De mange biler bliver sat til salg palmesøndag 20. marts. Dørene åbnes klokken 9 for eftersyn af bilerne, og selve auktionen starter klokken 11.

Sidste år var mere end 2500 mennesker samlet til Campen Auktioners specialbilauktion.

Campen Auktioner slår danmarksrekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce