Chauffører taber sig eksemplarisk

Højt humør, sort humor og vægttab. Fra venstre ses Randers på vægtens Morten Forsberg, og så er det mandeholdet »Rigtige chauffører LM1«, Lars Bech, Henrik Søgaard, Jim Andersen, Frank Petersen og Peter Sørensen. Foto: Lars Rasborg
Foto: Lars Rasborg

Chauffører taber sig eksemplarisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandehørmen var hamper hos ugens højdespringere, der for eksempel mente, at en omskæring havde hjulpet en hel del på vægttabet i ugen.

Nu er taberprojektet Randers på vægten gået ind i sin tredje uge, men først skal de bedste tabere fra uge to hædres. Det sker ved at udnævne ugens højdespringer, altså det hold, der samlet set har tabt sig mest ud fra det index 100, som alle begyndte på ved første indvejning.

Det blev mandeholdet »Rigtige chauffører LM1«, hvor LM står for Lemvigh-Müller, og det består af Jim Andersen, Frank Petersen, Henrik Søgaard, Lars Bech og Peter Sørensen.

Vi har spurgt dem om, hvad deres strategi er:

»Ja, ser du, det hjalp en hel del på det, da Jim blev omskåret,« kommer det fra Peter Sørensen og det får alle til at grine hjerteligt og højt.

Peter Sørensen fortsætter:

»Frank og mig, vi kører sådan noget stenalderkost, og der har vi snakket om. Ej, nu håber jeg du kan tåle lidt mandesnak? Men vi har talt om at skide i en si, for alle de der kerner fra brødet, de kommer jo hele ud, også så må man kunne genbruge dem,« siger Peter Sørensen og får chaufførerne til at knække sammen af grin igen.

Humoren er ikke for sarte sjæle, men mændene er stålsatte. De har tabt sig i alt op mod 25 kilo allerede nu, og de er slet ikke færdige. To af dem har tabt syv kilo hver, og de går alle til den i fitnesscentret på arbejde, og så tænker de over, hvad de putter i munden.

Ved kontrolvejningen i Arena Randers mandag eftermiddag, foretaget af »Randers på vægtens« Morten Forsberg, stod det fast, at Lars Bech nu er kommet fra 136 kilo mandfolk til 129 kilo mandfolk. Og han vil gerne i alt tabe sig 15 kilo.

»Jeg har smidt colaen og chipsene,«siger han.

Peter Sørensen lader kartoflerne ligge og tager ikke portion nummer to, og han har smidt fire kilo.

Jim Andersen forsager snolder, og Frank Petersen lader øllene stå.

»Men vi gør det her, fordi vi så må få fadbamser, når det er færdigt. Og pølser,« indskyder Henrik Søgaard, der kommer med dagens bedste kommentar:

»Jeg ville være åleslank, hvis bare jeg lod være med at spise.«

Det får de andre til at grine igen, men det skal lige siges, at Henrik Søgaard i mange år har været spinning-instruktør i Romalt Fitness, og han får faktisk en del motion.

»Men jeg spiser alt for meget,« indrømmer han.

Morten Forsberg langede derefter gaver ud til chaufførerne, der hver fik sig en bog om DR1's populære slankeserie »Rigtige mænd«, en billet til foredraget med Søren »Smed« fra tv-serien og et gavekort.

»Det skal ikke være en hemmelighed, at »Rigtige mænd« har været en stor inspirationskilde til det her,« siger Peter Sørensen, inden den lille gruppe dribler ud af hallen igen. Ud til den virkelige verden, hvor det gælder om sat få lillemor derhjemme til at være solidarisk, for »det er så pokkers svært at sidde der med sin blomkål, når hun spiser frikadeller,« som Peter Sørensen siger.

Faktisk har deres arbejdsplads haft øje på sundhed og vægttab blandt medarbejderne og gennem et halvt års tid var der fokus på det via foredrag for hele familien, så alle bakker op om slankekuren og den sundere hverdag.

Nu får vi se, om »Rigtige chauffører LM1« igen vinder noget i Randers på vægten, selv er de ikke i tvivl:

»Vi ses på mandag igen,« råber de som afsked.

Chauffører taber sig eksemplarisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce