Chef fratrådt efter gensidig aftale

Britta Pørksen er ikke længere leder af Planafdelingen i Randers Kommune. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Chef fratrådt efter gensidig aftale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lederen af Planafdelingen i Randers Kommune, Britta Pørksen, nåede at være ansat i afdelingen i fem år.

Randers: Lederen af Planafdelingen i Randers Kommune, Britta Bjerregaard Pørksen, er ikke længere ansat i Randers Kommune.

På det erhvervsorienterede, sociale netværkssite, LinkedIn, fremgår det, at Britta Pørksen ikke længere er at finde i Planafdelingen på Laksetorvet, hvortil hun kom i april 2014 fra et job som byplanlægger i Viborg Kommune.

Siden avancerede hun fra en stilling som sektionschef til leder af hele afdelingen.

- Jeg er fratrådt min stilling som leder af Plan i Randers. Det har været fem spændende og udfordrende år, hvor jeg har været med til at skabe store resultater og gøre en forskel! Randers er en fantastisk by, der altid vil have en særlig plads i mit hjerte! Nu vil jeg trække vejret ned i maven, nyde forårssolen og fundere over, hvad fremtiden mon skal bringe, skriver Britta Pørksen på LinkedIn.

Samme sted regner sympatitilkendegivelserne ned over Britta Pørksen:

- Yderst bekymrende og urovækkende, at nogen i ledelsestoppen kan finde på at sige farvel til dig, lyder meldingen fra Jens Peter Hansen, der indtil sidste kommunalvalg var valgt i byrådet for Venstre.

- God vind fremover - vil i den grad savne dig og alt det, du kan - og ikke mindst dine tanker og ideer, skriver Karen Balling Radmer, der er kommunens kommunikationschef.

Jan Scheel, der chef for Plan, Byg og Veje i Randers Kommune, bekræfter, at Britta Pørksen er fratrådt efter gensidig aftale og har derudover ikke yderligere kommentarer til baggrunden for, at samarbejdet er ophørt.

- Indtil videre varetager vi opgaverne i Planafdelingen i Randers Kommune og sørger for at fastholde den gode udvikling, siger Jan Scheel.

Avisen har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Britta Pørksen.

Chef fratrådt efter gensidig aftale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce