DF-formand: Nu ser vi fremad

Arkivfoto: Lars Rasborg

DF-formand: Nu ser vi fremad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medlemstallet ligger stabilt hos DF i Randers, selv om partiet både lokalt, nationalt og på EU-niveau har været i modvind i den seneste tid.

Randers: Dansk Folkeparti i Randers har i den forløbne uge oplevet et sandt stormvejr, efter at fire bestyrelsesmedlemmer tirsdag meddelte, at de trak sig fra bestyrelsen på grund af utilfredshed med partiets byrådsgruppe. Siden har de to af dem helt forladt partiet, efter opfordring fra DF's landsledelse.

Børge Olsen, der er formand for den lokale DF-partiforening, fastslår, at det selvfølgelig giver problemer, når nogen vælger at gå i utide.

- Planen er, at vi kører videre et par måneder, til generalforsamlingen og opstillingsmødet 1. marts, siger Børge Olsen.

Ud over Børge Olsen er Susanne Nielsen, Nicolai Estrup og Jakob Mattar Olsson tilbage i bestyrelsen, og de skal altså klare opgaverne indtil foråret.

Børge Olsen understreger, at det er kedeligt, at der har været uenigheder.

- Sådan noget er aldrig godt. Men det er hvad der sker, når der kommer nye ind i en bestyrelse. Hvis nogen har en anden dagsorden og ikke trækker på samme hammel, så går det ikke godt.

Børge Olsen afviser de fratrådte bestyrelsesmedlemmers kritik af, at de tre byrådsmedlemmer har forsømt at føre DF-politik, men i stedet har lænet sig for meget op af Venstre.

- Den politik der er kørt i byrådet, er DF-politik, siger han.

- Hvis nogen har en anden dagsorden og ikke trækker på samme hammel, så går det ikke godt.Børge Olsen, formand for DF Randers

Plads til nye

På generalforsamlingen og opstillingsmødet onsdag 1. marts, skal der blandt andet findes kandidater, der vil stille op for partiet til valget tirsdag 21. november.

Og man må gerne melde sig allerede før mødet, siger Børge Olsen.

- Indtil nu er det kun få, der har sagt de stiller op.

Selv om Dansk Folkeparti har haft det svært i den senere tid, så har det ikke haft indflydelse på medlemstallet i Randers. Selv om andre partiforeninger har oplevet medlemsflugt, så er det ikke sket her.

- Vi ligger stabilt på 225-230 medlemmer. Nogle få har meldt sig ud, men så er der også kommet nye til.

DF-formand: Nu ser vi fremad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce