Dansortering vil genopstå af asken

Dansorterings to ejere, Michael Laursen (tv) og Søren Ravn Juncher (th), er fast besluttet på at vende tilbage til den gamle adresse på Ørneborgvej. Arkivfoto: Lars Rasborg

Dansortering vil genopstå af asken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Affaldssorteringsfirmaet regner med at genåbne på en midlertidig adresse allerede i næste uge. På sigt er det dog planen at fjerne brandtomten og bygge nyt på firmaets gamle adresse på Ørneborgvej i Kristrup.

Randers: Allerede få dage efter, at Dansortering ApS var brændt ned til grunden, blev det meldt ud, at firmaet ville fortsætte. Ifølge ejerne er det nemlig aldrig gået bedre med firmaet, end det gjorde lige op til branden.

Nu har de to ejere, Søren Ravn Juncher og Michael Laursen, fået den voldsomme brand lidt på afstand og haft tid til at lægge en plan for, hvordan de vil få firmaet op at køre igen.

- Vi bliver i Randers, det er helt sikkert, fastslår Michael Laursen.

- Vi er lige nu ved at finde nogle midlertidige lokaler, som vi kan leje, så vi kan komme i gang igen. Vi er i dialog med flere forskellige lokationer, og vi regner med, at vi bliver klar til at åbne på en midlertidig adresse fra 1. september, fortsætter han, mens han roser Randers Kommune for lynhurtigt at have givet de tilladelser, der skal til, for at de to erhvervsdrivende kan komme i gang igen på en af de pågældende adresser.

Så snart åbningsdatoen og den midlertidige adresse er faldet helt på plads, bliver det meldt ud på firmaets hjemmeside.

Vil vende hjem

Når virksomheden er kommet op at køre igen, bliver næste skridt at få fjernet ruinerne af den nedbrændte bygning på Ørneborgvej.

- Vi vil genopbygge vores virksomhed på den gamle adresse - og gerne hurtigst muligt, fortæller Michael Laursen og fortsætter:

- Men der er tale om en forsikringssag, og det tager den tid, det tager. Så vi ved endnu ikke, hvornår vi må gå i gang med at vælte det gamle og starte byggeriet.

Dansortering ApS blev etableret i 2016 på Ørneborgvej 21 i Randers lige over for Randers Affaldsterminal. Firmaet beskæftiger sig med bortskaffelse af affald og salg af genanvendelsesmaterialer. Udover de to ejere har Dansortering én medarbejder.

Dansortering vil genopstå af asken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce