Digital bogholder får flere kolleger af kød og blod

Digitaliseringskonsulent Kristian Konradsen og bogholder Birgitte Noer Bay-Smidt har takket være bogfoering.dk foreløbig fået fem nye kolleger. Pressebillede

Digital bogholder får flere kolleger af kød og blod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et program til digital bogføring, som revisionsfirmaet Kvist & Jensen har indført, har, modsat hvad bekymrede medarbejdere frygtede, ikke kostet job. Tværtimod faktisk. Men revisorernes kunder kan måske nu undvære nogle medarbejdere.

Randers: Bogfoering.dk hedder en ny elektronisk og digital kollega til revisionsfirmaet Kvist & Jensens kolleger. Den digitale medarbejder var ikke velkommen fra starten, men efter at kollegerne har lært bogfoering.dk bedre at kende, er han/hun blevet ganske populær blandt de mere kødelige talekvilibrister på arbejdspladsen.

Siden den nye bogførings-software blev indført, har Kvist & Jensen nemlig måttet ansætte ikke færre end fem ekstra bogholdere, og der bliver brug for endnu flere.

Bogfoering.dk er en bogføringstjeneste på nettet, hvor folk kan få digitaliseret og automatiseret deres bogholderi over distancen. Derfor var revisionshusets bogholdere bange for, at det næsten automatiske bogholderi også ville føre til afskedigelser internt i huset inden for kort tid. Men det modsatte er altså sket.

Årsagen er, at Bogfoering.dk er blevet så stor en succes, at der løbende er blevet brug for flere hænder til at klare bogføringen for de mange virksomheder over hele landet, som har fået deres bogholderi digitaliseret af Kvist & Jensens eksperter.

- Vores kunder efterspørger digitale løsninger, så de enten kan få hjælp til en nemmere hverdag i deres eget bogholderi, eller helt slipper for bogføringsopgaverne, fortæller Kristian Konradsen, der er proces- og digitaliseringskonsulent hos Kvist & Jensen og ansvarlig for Bogfoering.dk.

- Vi er glade for den positive modtagelse, som vores kunder har givet den nye tjeneste. Den nytænkning inden for revisionsbranchen har givet os et helt nyt ben i forretningen og sat os på det teknologiske landkort. Ikke bare lokalt, men over hele landet, siger Jonas Bødker-Iversen, partner og statsautoriseret revisor hos Kvist & Jensen.

Sådan virker det

Bogfoering.dk er en såkaldt digital tjeneste i skyen, hvor man kan abonnere på bogføringstjenester til en fast månedlig pris. Som virksomhed vælger man selv, hvorvidt man bare ønsker ekstra hænder til firmaets bogføring eller simpelthen vil digitalisere og automatisere bogholderiet fuldstændigt.

Uanset hvad, der vælges, slipper medarbejderne for tunge administrative arbejdsgange og kan oftest også vinke helt farvel til papirbilag. Vælger man en total digitalisering, overtages selve bogføringen af Kvist & Jensens bogholdere i Randers eller en af revisionshusets seks andre afdelinger over hele Kronjylland.

Summa summarum har indførelsen af bogfoering.dk altså skabt flere arbejdspladser hos Kvist & Jensen, men har formentlig samtidig betydet, at bogholdere rundt omkring hos revisorernes kunder er blevet overflødige.

Digital bogholder får flere kolleger af kød og blod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce