Disney World har opdaget Mie fra Randers


Disney World har opdaget Mie fra Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mie fik en dyb passion for Disney, da hun sammen med sin nu afdøde far besøgte Disney Land i Paris. Nu tager hun til USA for at studere og arbejde hos Disney World.

23-årige Mie Beider Christensen er på vej til Disney World i Florida. Hun studerer på serviceøkonomuddannelsen hos Erhvervsakademi Dania, og her har hun netop fået en stor mulighed for at arbejde i Disney World. Efter et intenst rekrutteringsforløb i konkurrence med mange andre er den unge danske studerende netop blevet udvalgt til fem måneders praktikophold og studier i USA. Hun skal stå for merchandise samt være frontpersonale på forlystelserne.

- Jeg skreg af glæde, da jeg fik beskeden fra Disney World. Det havde jeg ikke troet, for konkurrencen er hård. Herudover har jeg synlige tatoveringer, og det er et "no go" i Disney World, som har en streng påklædningskodeks. Men det har vi fundet en løsning på. Tænk, at jeg er blevet udvalgt, siger den indfødte randrusianer.

5. august står hun i afgangshallen i Københavns Lufthavn, og allerede dagen efter begynder hendes ophold, hvor hun også skal læse på Valencia College i Orlando. Hun har taget muligheden for udlandsopholdet som et led i sin uddannelse, da hun ønsker at suge viden til sig og blive klogere på omverdenen.

Studentereksamen fra Tradium

Mie Beider Christensen har en HHX med virksomhedsøkonomi på A-niveau fra Tradium, hvor hun blev student i 2015. Hendes interesse for økonomi og business blev vækket på Tradium, og hun var meget bevidst om, hvad hun ville med sin studentereksamen. Hun ville videreuddanne sig.

- Jeg valgte serviceøkonomstudierne, fordi jeg har et brændende ønske om at blive iværksætter. Min drøm er at have mit eget eventbureau i et lille lokale i Randers, hvor virksomhederne kommer til mig med ønsker om at skabe nogle gode events. Med mit ophold i Disney World får jeg en masse ideer til events, som jeg kan folde ud herhjemme, og som gør folk glade, fortæller Mie Christensen.

Hun har været glad for kombinationen med en HHX fra Tradium til sin videreuddannelse som serviceøkonom hos Erhvervsakademi Dania. Den er et rigtig godt match, fordi hun får den uddannelse, som hun brænder for, lyder det fra den ambitiøse kvinde.

Passion for Disney

Mie Beider Christensen mistede sin far til kræft for fire år siden. Det var en barsk omgang. Hans død satte mange tanker i gang, og hun besluttede sig for altid at forfølge sin drøm. Hendes drøm om at blive en del af Disney begyndte faktisk med faderen i 2013, hvor han tog hende med til Disney Land i Paris. Den tur blev et vendepunkt for hende.

- Magien! Det var overvældende. Turen med min far vækkede en passion i mig, som jeg ikke havde opdaget før. Nu skal jeg give magien videre til børn og familier, der glæder sig til at være sammen med deres favoritfigurer fra Disney og have det sjovt i rutsjebaner og karruseller. Det er en kæmpedrøm, der er gået i opfyldelse for mig, og det har jeg kunnet med min uddannelse, siger hun.

Mie Beider Christensen kan kalde sig uddannet serviceøkonom i sommeren 2019.

Disney World har opdaget Mie fra Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce