Donation er blevet tradition: Focuscare støtter julehjælp igen i år

Kaj Lund, indehaver og direktør af Focuscare, har doneret 2500 kroner til Randers Julehjælp. Arkivfoto: Annelene Petersen

Donation er blevet tradition: Focuscare støtter julehjælp igen i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kaj Lund bidrager igen i år til Randers Julehjælp via sit firma Focuscare. For ham er det at hjælpe andre en del af opdragelsen.

Randers: På hjemmesiden står listet flere organisationer, som firmaet støtter, blandt andre Hjerteforeningen, Danske Hospitalsklovne og Kræftens Bekæmpelse.

For Focuscare, der forhandler specialiseret hospitalsudstyr som blandt andet stomiposer, støttebælter og sårposer, er det oplagt at støtte mange af de foreninger, hvis patienter firmaet møder i det daglige, men derudover støtter firmaet også Randers Julehjælp. I år med 2.5000 kroner.

- Vi har været med fra starten af, men vi har vist været lidt fedtede i år, men vi gav jo også en del penge ud i foråret, siger direktør og indehaver Kaj Lund.

Donationen i foråret, som Kaj Lund hentyder til, var en større en af slagsen på tre gange 35.000 kroner, som gik henholdsvis til den internationale organisation Læger uden Grænser, den lokale hospitalsklovn Varanda fra Regionshospitalet Randers og til Kirkens Korshærs hjemløseprojekt.

Pengene blev givet i forbindelse med markeringen af Kaj Lunds 60 års fødselsdag og samtidige fejring af tre jubilæer, nemlig 70 året for firmaets grundlæggelse, hans eget 40 års jubilæum som medlem af Copa, som er foreningen af stomiopererede, og hans 35 år i branchen.

Ligger i opdragelsen

At støtte og donere til gode formål falder meget naturligt for Kaj Lund, for sådan var det også i barndomshjemmet.

- Det ligger i min opdragelse, at hvis det går godt for en selv, så må det gerne komme andre til gode, siger den 60-årige direktør.

Som eksempel på gavmildheden nævner han dengang, han i starten af firserne var flyttet til Sjælland, og hans mor og far kom og besøgte ham i weekenderne.

- Min far havde næsten ikke tid til at komme, for han havde mere travlt med at sørge for, at der blev lagt penge ud til avisbuddet derhjemme, siger Kaj Lund med et smil.

Hvorvidt folk har lyst til at donere og støtte er op til dem selv, mener Kaj Lund, men han opfordrer alligevel til, at man vender blikket indad.

- Jeg synes, man skal kigge på sig selv og se, om man ikke har det så godt, at man godt kan dele med andre, siger han.

Donation er blevet tradition: Focuscare støtter julehjælp igen i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce