Dyster på talent og teknologi

Anastasia Kjærlund Hansen og Claes E. H. Jensen fra Tradiums Tekniske Gymnasium på vej til regionsmesterneskaberne. Foto: PR

Dyster på talent og teknologi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers: Eleverne fra de tekniske gymnasier (htx) og handelsgymnasierne (hhx) sprudler af gode idéer.

Det beviser de hvert år ved eksamenen i teknologi og erhvervscase. Nu skal de allerdygtigste elever konkurrere ved DM i Teknologi og Erhvervscase.

Unge fra hele landet er med ved de fem regionale mesterskaber, der finder sted 5. september 2018 - bl.a. på Learnmark i Horsens, hvor holdene fra Tradium skal deltage.

Fra Tradiums Tekniske Gymnasium deltager Anastasia Kjærlund Hansen og Claes E. H. Jensen, der går i 3.g.

De har udviklet en appkontrolleret elektronisk enhed, som kan tænde for hårde hvidevarer, køkkenmaskiner o.s.v. Enheden er trådløst forbundet med internettet, og den kan via den tilknyttede app aktivere hvidevarer, husholdningsmaskiner og stikkontakter på et ønsket tidspunkt.

Øget service

Fra Tradium Handelsgymnasiet er de to fag Virksomhedsøkonomi og Afsætning slået sammen om at løse en problemstilling for en virksomhed.

Eleverne arbejder med konkrete situationer, virksomheder og bruge den data omkring virksomheden, de kan indsamle. I år har det været butikskæden Normal.

Gruppen med de fire piger, Eliza Greve Rasmussen, Eva Puggaard, Marie Louise Kær Damgaard, Mathilde Kristiansen fra 3.g., har i deres ide arbejdet på at øge servicen i Normal butikkerne.

I alt 10 hold går videre fra de regionale mesterskaber til DM-finalen, der finder sted 26. september på Børsen i København.

Dommerne ved DM er repræsentanter fra det private erhvervsliv i regionerne samt undervisere fra hhx og htx.

Dyster på talent og teknologi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce