Efter et år med tomme lokaler i The Diner: Ny restaurant gør klar til at rykke ind

Efter at have stået tomt siden juni 2017, kommer der nu et nyt madsted i The Diners lokaler. Det bliver Det Glade Vanvid fra Aarhus. Pressefoto

Efter et år med tomme lokaler i The Diner: Ny restaurant gør klar til at rykke ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt et år stod lokalerne tomme, men nu sker der noget på toppen af Østervold, hvor den tidligere videoforretning 'Blockbuster' og senere restaurant 'The Diner', nu er udlejet til brødrene Koch, der vil åbne restaurant Det Glade Vanvid her.

Randers: Efter at de har stået tomme siden juni 2018, kommer der nu igen liv i lokalerne på Østervold 16, hvor senest amerikanerrestauranten The Diner holdt, til, og før den var der i mange år videoforretningen Blockbuster på stedet.

Fra burgere, milkshakes og pandekager med sirup bliver menuen nu i stedet kvalitetsmad serveret med gode vine, når brødrene Lasse og Michael Koch indretter stedet til Det Glade Vanvid, som er startet i Aarhus, og som nu breder sig yderligere i landet.

I annoncen fra ejendomsmægler EDC Erhverv kaldes adressen da også et attraktivt butikslejemål med en af byens bedste beliggenheder og med store vinduespartier ud mod Randers svar på Ramblaen, Østervold.

Her er 566 kvadratmeter, hvoraf de 113 er i kælderen.

Lejemålet er for nyligt indrettet til restauration med køkken, kundetoiletter, serveringsareal samt køle- og fryserum og lagerrum i kælderen. Det blev malet og indrettet som 1950'ernes Amerika, og det overtages uistandsat, men kan istandsættes efter aftale, lyder det i annoncen.

Arkivfoto
Arkivfoto

Menukortet

Når Det Glade Vanvid rammer Randers, kan kunderne se frem til et menukort, der lyder således:

Appetizer og sprudlende cava, og også alkoholfri mousserende vin kan tilbydes.

Serveringer, hvor inspirationen hentes fra torvet og i den omgivende natur.

Et bredt vinudvalg, heriblandt fire slags alkoholfrie vine.

Øl, sodavand, isvand og årstidens økologiske saft.

Store stenovnsbagte landbrød med masser af krydderier og urter.

Tre slags olier og vinaigretter med saft og kraft.

Chefens udvalgte avec. Heraf kan nævnes: Lagret rom, cognac og calvados.

"Great Coffee" - koffeinfri til dem, der ønsker det, foruden the fra Pukka.

Kold og varm økologisk mælk og sødt til kaffen.

Efter et år med tomme lokaler i The Diner: Ny restaurant gør klar til at rykke ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce