Ejer efter 43 timers kamp mod flammerne: Firmaet fortsætter

Dansortering havde en voldsom brand fredag, lørdag og ilden var først helt slukket søndag morgen. Men firmaet vil fortsætte, oplyser den ene af ejerne, Søren Ravn Juncher. Foto: Annelene Petersen

Ejer efter 43 timers kamp mod flammerne: Firmaet fortsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Affaldssorteringsfirmaet, der brændte fredag og først var helt slukket søndag morgen, har aldrig gået bedre. Og firmaet skal i gang igen, oplyser ejeren.

Randers: Affaldssorteringsfirmaet, Dansortering ApS på Ørneborgvej, der brændte fredag, skal fortsætte. Det fortæller den ene af ejerne, Søren Ravn Juncher.

Han har endnu ikke helt styr på det forsikringsmæssige, og han ved heller ikke, hvordan det kunne gå så galt, som det gjorde, da lagerbygningen stod i flammer fredag. Det var en meget voldsom brand, der tog lang tid at slukke og som kunne ses helt til Ebeltoft, da røgsøjlen var højest.

- Vi ved ikke så meget om det hele endnu. Men jeg kan sige, at det har aldrig gået bedre med firmaet, end det gjorde lige op til branden, og vi vil fortsætte, siger Søren Ravn Juncher.

Dansortering ApS blev etableret i 2016 på Ørneborgvej 21 i Randers lige over for Randers Affaldsterminal og gør i modtagelse af affald, salg af genanvendelsesmaterialer samt totalløsninger på bortskaffelse af affald.

Politiet er ikke klar med en brandårsag

Branden blev anmeldt fredag klokken 10.58, mens brandfolkene fra Randers var ved at slukke en anden brand, nemlig på Assentoft Kro.

Det betød, at der skete en del omrokering af brandstationernes slukningshold i Beredskab og Sikkerhed Randers, Favrskov og Djursland, for at få det hele til at gå op.

På et tidspunkt var branden i affaldssorteringen så voldsom, at strålevarmen antændte alt omkring sig, og da blev der tilkaldt to slukningshold fra Beredskabsstyrelsen i Herning.

Først søndag morgen ved 6-tiden var alt slukket, og beredskabet turde forlade brandtomten.

Østjyllands Politi er stadig ikke klar med en årsag til branden. Det er brandgruppen under afdelingen for personfarlig kriminalitet, der sidder med sagen:

- Sagen efterforskes stadig, og vi er ikke klar til at melde noget ud, siger kommunikationsmedarbejder Jeanette Løv Rasmussen, Østjyllands Politi.

Ejer efter 43 timers kamp mod flammerne: Firmaet fortsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce