Et skulderklap, der kan mærkes

Camilla Meyer Bärnholt brænder for Langå. Her ses hun med et af de Langå-krus, Marked & K introducerede ved forårsmarkedet for nylig. Privatfoto

Et skulderklap, der kan mærkes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flot anerkendelse til Camilla Meyer Bärnholt og den nye forening i Langå, Marked & K.

Langå: Energiselskabet Eniig kunne tirsdag offentliggøre, at Camilla Meyer Bärnholt fra foreningen Marked & K er den første modtager af "Årets Skulderklap 2018".

Med anerkendelsen følger 10.000 kroner samt 5.000 kroner til Marked & K, som hun startede sidste år sammen med tre andre frivillige.

De har foreløbig med succes arrangeret høstmarked, lysoptog og julemarked samt forårsmarked, og ikke mindst Camilla Meyer Bärnholt har ydet en særlig indsats.

- Hun gør en kæmpe forskel i lokalsamfundet, hedder det i den indstilling, som Eniig modtog fra en anden lokal ildsjæl, Linda Mogensen, som er frivillig ansvarlig i Langå IK.

- Camilla brænder for at gøre vores lille by til et unikt sted at være. Hun er idérig, nysgerrig og bruger gerne mange timers frivilligt arbejde, hvis udkastet bliver et samfund med mulighed for at samle byens borgere og skabe samarbejde med de lokale butikker og foreninger, skriver Linda Mogensen, som også nævner, at Camilla Meyer Bärnholt er involveret i blandt andet Langå i Udvikling, Vestpark Festival og i Langå IK.

Marked & K drømmer

Eniig uddeler "Årets Skulderklap" til i alt fem frivillige personligheder, som udfører et stort stykke arbejde i lokalområdet. Camilla Meyer Bärnholt er udvalgt blandt fire kandidater og sikrede sig ved en afstemning på nettet hele 40 procent af stemmerne.

- Jeg havde ikke lige regnet med det, lyder det fra en lidt overrasket - og naturligvis meget glad - Camilla Meyer Bärnholt, som endnu ikke ved, hvad de 10.000 kroner skal bruges til.

- Men jeg burde hyre en rengøringshjælp og en havemand, så jeg kunne lave det, jeg synes er rigtig sjovt, siger den 38-årige mor til tre drenge på to, otte og 11 år.

Hun er ansat som juridisk sekretær i Randers Kommunes afdeling for udvikling, teknik og miljø, og det, der er "rigtig sjovt" er - foruden jobbet og tid med familien, selvfølgelig - blandt andet arbejdet med Marked & K.

Her falder de 5.000 kroner på et tørt sted: Foreningen startede med 0 kroner i efteråret og er langsomt i færd med at få lidt på kontoen, så man for eksempel kan supplere markedsdagene med musik og teaterforestillinger.

- Pengene giver os lidt råderum. Vi går med en drøm om at spare sammen til en kaffevogn, som vi kan bruge ved vores arrangementer. Men den er lidt dyr - den koster over 30.000 kroner, siger Camilla Meyer Bärnholt, og tilføjer, at kaffevognen også kunne lejes ud til andre arrangementer i byen.

Lopper i Langå

Næste tiltag fra Marked & K er loppemarked den 27. maj på pladsen ved Langå Sparekasse. Som ved forårsmarkedet kan børn og voksne også lege og hygge sig i Byparken - et område, som foreningen gerne vil være med til at gøre meget mere levende.

Inden da skal de fire kvinder bag Marked & K lige mødes og fejre skulderklappet med champagne - den er for længst lagt på køl, hvis der skulle vise sig en god anledning.

Datoen for den officielle overrækkelse af skulderklap og penge er ikke fastsat, men Eniig har allerede leveret en tillægsgevinst: To billetter til VM i Herning. Og de blev godt modtaget af Camilla Meyer Bärnholts ishockeyglade mand, som efter Danmarks sejr over Finland kom veltilpas hjem og bedyrede: - Det gør ikke noget, du er frivillig.

Et skulderklap, der kan mærkes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce