Fætter BR åbner på Marsvej - det får konsekvenser i storcentret

Fætter BR rykker til foråret efter planen ind i de lokaler på Marsvej, der tidligere husede Toys'r'Us. Pressefoto

Fætter BR åbner på Marsvej - det får konsekvenser i storcentret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I sidste uge meddelte BR de første 15 steder, hvor der i de kommende måneder vil åbne en ny legetøjsbutik. Nu er kæden klar med endnu en stak underskrevne lejekontrakter og 11 nye placeringer, hvor der også åbner en BR-butik dette forår.

Randers: BR vil i løbet af de kommende måneder åbne 26 butikker i Danmark. I kølvandet på de første 15 annoncerede butiksåbninger i sidste uge er kæden nu klar med yderligere 11 adresser, hvor BR vil slå dørene op og byde indenfor i en ny legetøjsbutik, oplyser en pressemeddelse fra Salling Group.

Randers, nærmere bestemt Marsvej 33, hvor Toys'r'Us i december sidste år havde sidste åbningsdag, bliver en af de butikker, der åbner i løbet af de kommende måneder.

- Opbakningen til BR fra alle egne af Danmark har været overvældende. Derfor er jeg glad for, at vi har alle de kommende butikker på plads, og vi ser frem til at åbne alle 26 i den kommende tid, fortæller BR-kædens nyudnævnte chef Charlotte From i pressemeddelelsen.

Der skal ansættes mindst 300 medarbejdere til de 26 butikker.

- BR-butikken i Randers får samme størrelse som den tidligere Toys'r'Us. Åbningen sker i løbet af foråret, og jeg lover, at vi skynder os og glæder os. Vi vil løbende justere sortimentet efter sæsoner og efterspørgsel, men man vil i stor udstrækning finde varer fra det varelager, vi har overtaget fra BR-butikkerne. Det er endnu ikke på plads hvor mange personer, der præcis skal ansættes i Randers, siger Charlotte From til Amtsavisen.

Konsekvensen af, at BR åbner en stor butik på Marsvej er, at Legekæden alligevel ikke rykker ind i Randers Storcenter. Her var det ellers planen, at Legekæden og Bog & Idé skulle flytte sammen i en fælles butik med både bøger og legetøj.

- Men efter at BR er kommet med meddelelsen om åbningen i Randers, lader vi være med at gøre mere i storcentret, siger administrerende direktør Marianne Lyngby Pedersen, Indeks Retail, der er et frivilligt kædesamarbejde af butikkerne Bog & idé og Legekæden. Legekæden er et samarbejde mellem 26 legetøjsbutikker.

- Vores butikslokale i Randers Storcenter er desuden lige i det mindste, og vi vil ikke gå på kompromis. Vores kunder skal have en ordentlig oplevelse, understreger Marianne Lyngby Pedersen.

Hvis det lykkes at få et større lokale i storcentret, er Legekæden og Bog & Idé klar til atter at se på et samarbejde her, siger hun.

Her åbner de 11 BR-butikker:

Randers, Marsvej 33

Holbæk, Frejasvej 16

Tåstrup, Mårkærvej 15

Tilst, Anelystparken 2-4

Aalborg, Løven 2

Hjørring, Bispetorv 4

Esbjerg, Gl. Vardevej 243

Kolding, Egtved Allé 3

Næstved, Vestergårdsvej 8

Viborg, Holstebrovej 81C

Holstebro, Nyholmvej 12

De øvrige 15 åbninger sker i disse byer:

Aalborg, Algade

Aarhus, Bruuns Galleri

Roskilde, Ro's Torv

Hillerød, Slotsarkaderne

Vejle, Bryggen

Odense, Rosengårdcentret

Slagelse, Japanvej

Nykøbing F, Guldborgsund Centeret

Herning, Engdahlsvej

Sønderborg, Stenager

Storkøbenhavn:

- Fisketorvet

- Vimmelskaftet

- Frederiksberg Centret

- Fields

- Rødovre

Fætter BR åbner på Marsvej - det får konsekvenser i storcentret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce