Fætter BR lukker og slukker i midtbyen

Foto: Mathias Fredslund Hansen

Fætter BR lukker og slukker i midtbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Der er ikke plads til to BR-butikker i Randers, lyder begrundelsen fra Top-Toy A/S, der driver legetøjskæden.

Randers: Småbørnsforældre i Randers behøver snart ikke længere at kalkulere med ekstra tid, når de sammen med deres børn bevæger sig gennem Rådhusstræde til fods. En fristelse og et dermed næsten uundgåeligt stop på vejen vil nemlig forsvinde.

Med andre ord: Legetøjsbutikken Fætter BR lukker.

Skal man have en sidste tur rundt mellem dukker, legoklodser, ridderborge, våbenattrapper, prinsessekjoler og andre farverige hyldevarer kan det dog sagtens nås endnu. Faktisk er der et par måneder at løbe på, idet allersidste åbningsdag vil være lørdag 7. april.

Fortsætter i storcentret

Når Top-Toy koncernen, der driver BR-butikkerne, vælger at lukke i Rådhusstræde, skyldes det ifølge kommunikationskonsulent Line Camilla Westrup Rasch, at der har vist sig ikke længere at være grundlag for to butikker i Randers.

- Og da kunderne lader til at foretrække at handle i butikken i Randers Storcenter, har vi måttet træffe den svære beslutning at lukke vores butik i Rådhusstræde. Personalet her har dog heldigvis sagt ja til at følge med over til butikken i Randers Storcenter, skriver Line Camilla Westrup Rasch i en mail til Randers Amtsavis.

Hun gør videre opmærksom på, at udover at handle i butikken i storcentret, har randrusianerne også mulighed for at benytte BR's webshop, der har åbent alle ugens dage 24 timer i døgnet.

I Paderup er der i øvrigt endnu en mulighed for at shoppe legetøj, nemlig på Marsvej i Toy'R'Us, som ligeledes ejes af Top-Toy A/S.

Fætter BR lukker og slukker i midtbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce