Fans mødes, når Elvis er i byen

Erik Sørensen fra Kristrup. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Fans mødes, når Elvis er i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langt hovedparten af de 900 tilskuere var kommet til langvejs fra for at opleve ægte Elvis-stemning i Randers.

Randers: Når "The King" er i byen, finder de sammen fra nær og fjern - de ægte Elvis Presley-fans. Og sådan var det selvfølgelig også fredag aften på Værket. Foyeren summede af liv og forventningens glæde inden koncertstarten, og i pausen fortsatte mønsteret med uformindsket styrke. Og midt i det hele havde Memphis Mansion forståeligt nok etableret en butik, hvor handelen gik ret så livligt.

Det var tydeligt, at langt hovedparten af de 900 tilskuere var kommet til langvejs fra. Og for mange af dem var det en kærkommen mulighed for nok en gang at sætte hinanden stævne. Sådan forholdt det sig med Erik Sørensen (68 år, Kristrup/Randers), Georgine Vindahl (60 år, København) samt Niels Nonbye (68 år, Odder). De er alle medlem af "The Official Elvis Presley Fanclub Of Denmark", der blev grundlagt i 1990, og som har Henrik Knudsen som formand.

- Vi kommer til rigtig mange fanklubmøder - både i Randers og i Ballerup. Det er hyggeligt at mødes om en stor fælles interesse. Vi har også været sammen til et arrangement i den tyske by Bad Nauheim i nærheden af Frankfurt. Her boede Elvis Presley, mens han aftjente sin værnepligt i 1958-1960, lyder det fra de tre inkarnerede fans.

Georgine Vindahl stiftede første gang bekendtskab med Elvis i 1963:

- Jeg var kun et barn, da jeg i 1963 hørte "Blue Suede Shoes" i radioen - præsenteret af Jørgen Mylius i P3. Jeg var straks solgt, og det har jeg faktisk været siden. Jeg hører stort set ikke anden musik, og aftenens koncert har været en oplevelse af de helt store. Det bliver bare bedre fra gang til gang. I København kan vi slet ikke matche det, I formår i Randers på Elvis-området, så jeg tager hellere end gerne turen til jeres dejlige by, lød det fra Georgine Vindahl.

Erik Sørensen bor selv i den europæiske Elvis-hovedstad, men det var først i 2007, at han rigtig blev opmærksom på "The King" - og siden da har det kørt derudaf med uformindsket styrke:

- Sammen med min kone var jeg med på én af Henrik Knudsens ture til USA, hvor vi blandt andet besøgte Graceland i Memphis. Jeg har siden da været i USA yderligere to gange. Jeg hører stort set ikke andet end Elvis-musik, der både er meget melodisk og varieret i sit udtryk. Jeg er også særdeles tilfreds med aftenens koncert. Perfekt, at Ronnie Tutts datter Elisia var med i nogle af numrene. Hvor sang hun dog smukt. Jeg er klar næste gang - uanset hvad der kommer, siger Erik Sørensen.

Georgine Vindahl fra København. Foto: Mathias Fredslund Hansen
Georgine Vindahl fra København. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Fans mødes, når Elvis er i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce