Følg valget live på amtsavisen.dk


Følg valget live på amtsavisen.dk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Chefredaktør Axel Præstmark
Annelene Petersen
Randers. 

Dagen i dag er nærdemokratiets festdag, og dagen igennem følger din lokale netavis festen på nærmeste hold. Som det førende medie i Randers og på Djursland stiller vi med det største og stærkeste hold, og vi arbejder i døgndrift i de kommende dage.

Vi er med, når valgstederne åbner, når borgerne og borgmesteren stemmer, når valghandlingen slutter, når stemmerne bliver optalt, når resultatet bliver læst op. Og vi er der, når den rørende historie opstår, når den spøjse episode indtræffer. Vi samler det hele i store valgaviser i morgen og i overmorgen, men vigtigst af alt er vores løbende digitale dækning af de kommende døgn.

Følg kommunalvalget i Randers, Norddjurs, Syddjurs, Favrskov og Mariagerfjord samt regionsvalget i Midtjylland på amtsavisen.dk. Vi er i fuld gang fra morgenstunden, ja nærmest fra sidst på natten. Og vi bliver ved og ved og ved, indtil valget er slut, og den sidste politiker er slæbt hjem i seng.

Følg vores nyhedshistorier på amtsavisen.dk nu og resten af formiddagen og eftermiddagen, og følg vores liveblog øverst på sitet i aften. På bloggen vil vi sekund for sekund følge det vigtige valg for vores kronjyske og djurslandske lokalsamfund - vigtigere end folketingsvalg, vigtigere end europarådsvalg.

Vi vil følge valget med nyhedshistorier, kommentarer og analyser, med løbende opdatering af optællingen af stemmer samt med livevideo fra valgsteder og valgfester, fra korridorer og kældre på rådhusene i de fem kommuner, der er vores verden.

Skulle du i dagens, aftenens og nattens løb bevæge dig indenfor hos nogle af vores konkurrenter, kan du også møde os der - som kommentatorer hos DR og TV2. Og skulle du komme forbi på Laksetorvet i Randers, kan du efter klokken 17 møde os i den pølsevogn, som i oktober og november har været midtpunkt i vores rullende vælgermøder i 14 kronjyske landsbyer og bydele. Det er vores annoncesælgere Else Kristensen, Charlotte Frandsen, Line Mikkelsen, Camilla Birch Jensen og Christina Hvass samt salgschef Flemming Baun, der serverer dagens hotdogs.

På livebloggen på amtsavisen.dk er det webjourhavende Louise Bruun Høfler, du møder. Har du spørgsmål om valget, vil Louise forsøge at finde et svar. Bag netavisens facade arbejder webredaktør Fakri Aldin Koleilat, mens redaktionssekretær Niels Bo Mandrup og redaktionschef Bo Hovgaard redigerer valgets papiraviser og styrer slagets gang.

Fra Norddjurs reporterer journalisterne Bjarke Kirkegaard Nielsen og Laura Uldahl Aggernæs, fra Syddjurs journalisterne Søren Ploug Lilmoes og Henrik Ask Rasmussen, fra Favrskov journalisterne Louise Enstrøm og Dorthea Dittmer, fra Mariagerfjord journalisterne Pia Pagaard Møller Madsen og Martin Termansen, fra Randers journalisterne Karin Hede Pedersen, Lone Hammer Sørensen, Nanna Rønnov Johansen, Jan Sisseck og jeg selv, sagde hunden. Bag kameraet har vi fotograferne Annelene Petersen og Lars Rasborg.

Vi har stort set sat samtlige mand på sagen, når nærdemokratiet gennemlever sit vigtigste døgn siden 19. november 2013. Valget i dag handler om os selv. Og vigtigere endnu: Det handler om vores børn, vores ældre, vores svage. Det handler om pasning, pleje og omsorg. Det handler om friluftsliv og fritidsmuligheder. Det handler om beskæftigelse. Det handler om vores gode liv i det lokalsamfund, som vi elsker at være en del af. Følg valget live på amtsavisen.dk.

Følg valget live på amtsavisen.dk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce