Foreninger laver natur- og friluftsfestival i Randers

Gæsterne på på natur- og friluftsfestivalen opleve forskellige aktiviteter, og besøge boder med information om grønne muligheder i Randers Kommune. Pressebillede

Foreninger laver natur- og friluftsfestival i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gæsterne på festivalen kan opleve forskellige aktiviteter og besøge boder med information om grønne muligheder i Randers Kommune.

Randers: En række grønne foreninger i Randers er gået sammen om at skabe en natur- og friluftsfestival, som er et helt nyt initiativ i Randers. Formålet er, at borgere i Randers Kommune kan få indblik i de mange muligheder i kommunens naturområder. Alle foreninger er inviteret, og der er plads til flere.

Der er et væld af flotte naturområder i Randers Kommune og gode muligheder for at dyrke friluftsliv. Alligevel oplever naturvejlederne ofte at få spørgsmål i stil med: "Hvor kan man ...?", "Hvor må man ...? " og "Kan man overhovedet det i Randers nogen steder?".

- Vi vil rigtig gerne informere vores borgere om alle de muligheder, der er for aktiviteter og friluftsliv i Randers, og derfor er vi gået sammen med en masse grønne foreninger om den nye natur- og friluftsfestival. Der er allerede 24 foreninger tilmeldt, og der er plads til flere, fortæller Helle-Marie Taastrøm, leder af Randers Naturcenter.

Festivalen foregår lørdag 25. august kl. 10-15 på centeret.

Plads til flere

Gæsterne på festivalen kan opleve forskellige aktiviteter, og besøge boder med information om grønne muligheder i Randers Kommune.

- Vi er glade for, at vi allerede har 24 foreninger tilmeldt, men der er stadig plads til flere. Vi vil jo gerne, at paletten er så bred og mangfoldig som mulig for gæsterne. Er man derfor medlem i en forening, arbejder i en virksomhed eller er med i en organisation, som opfatter sig som bruger af naturen, er man meget velkommen til at henvende sig til Randers Naturcenter. Det er gratis at deltage, fortæller Helle-Marie Taastrøm.

Foreninger laver natur- og friluftsfestival i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce