Fra sværvægt til fluevægt

Mens holdet »Fra Sværvægt til Fluevægt«, der er med i »Randers på Vægten«, mandag eftermiddag blev kontrolvejet i Arena Randers, bredte duften af frikadeller sig. Og som Steen Thomsen (yderst til højre) bemærkede, så var det næsten en straf. Foto: Jens Erik Møller

Fra sværvægt til fluevægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sværvægterne på team »Fra sværvægt til fluevægt« har til sammen tabt cirka 60 kilo, siden »Randers på Vægten« startede for godt en måned siden.

Holdet »Fra Sværvægt til fluevægt« er denne uges højdespringer i slankekonkurrencen »Randers på Vægten«, og mandag eftermiddag blev de kontrolvejet for at sikre, at de nu også er højdespringere.

Og den er god nok. De fem sværvægtere har tilsammen tabt sig omkring 60 kilo, fortæller en af sværvægterne, Steen Thomsen, som selv har tabt mere end 17 kilo siden slankekonkurrencen startede 15. januar.

Mens kontrolvejningen står på, har duften fra cafeteriet i Arena Randers bredt sig, og den liflige duft af frikadeller går ikke ubemærket hen blandt de fem mænd.

»Det er jo nærmest en straf,« som en af holdets sværvægtere formulerer det.

Men med et vægttab på 60 kilo på godt en måned, må der ligge en hemmelighed bag, og da Amtsavisens udsendte reporter forsøger at liste den ud af de fem herrer, lyder svaret nærmest i kor:

»Kål«.

Men det er nu ikke hele sandheden, fortæller Steen Thomsen efterfølgende.

»Hemmeligheden er masser af motion. Daglig træning i stedet for sofaen,« siger han.

Men lidt snyd er der også med, for straks kontrolvejningen er ovre, knapper Steen Thomsen en dåsecola op.

»Man tør næsten ikke engang at drikke en sodavand, inden man skal herned og vejes,« siger han og afslører dermed, at det var helt bevidst, at den først blev kværnet efter kontrolvejningen i Arena Randers.

Til Steen Thomsens forsvar skal det dog tilføjes, at der var tale om en cola uden sukker.

Som ugens højdespringer i »Randers på Vægten« vinder de fem sværvægtere hver et gavekort til Telenor i Brødregade samt en gavekurv fra Sønderbro Apotek.

Fra sværvægt til fluevægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce