Frankie fundet død i butik: Politiet efterforsker sagen

Frank J. Rosenkrantz, bedre kendt som Frankie, blev fundet død i Frankies MC Shop på Grenåvej i fredags. Politiet efterforsker sagen. Arkivfoto.

Frankie fundet død i butik: Politiet efterforsker sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I fredags blev den 56-årige Frank J. Rosenkrantz fundet død i Frankies MC Shop på Grenåvej. Dødsårsagen er stadig ukendt og Østjyllands Politi afventer svar på obduktionen.

Randers: Frank J. Rosenkrantz, bedre kendt som Frankie, blev fundet død fredag formiddag i Frankies MC Shop på Grenåvej.

- Vi ved ikke, hvad han er død af, og politiet er inde i sagen. De har lukket forretningen af, så længe vi ikke kender dødsårsagen. Politiet har taget hans telefon og computer og sat klistermærker på dørene, så butikken er lukket i hvert fald mandag og tirsdag, oplyser Frankies eks-svigerforældre, Joanna Rosenkrantz og Kurt Rosenkrantz Iversen, som ejer Frankies MC Shop.

De er meget berørt af det pludselige dødsfald.

Vagtchef hos Østjyllands Politi, politikommissær Martin Christensen bekræfter, at politiet efterforsker sagen og har plomberet butikken.

- Så længe det er uafklaret, hvad vedkommende er død af, så plomberer vi stedet, hvor vedkommende er fundet død. Det er obduktionen på retsmedicinsk, der skal slå fast, hvad dødsårsagen er. Viser det sig, at der er tegn på, at der er sket en forbrydelse, så anser vi butikken som et muligt gerningssted, og derfor har vi på forhånd lukket af, så et muligt gerningssted ikke forstyrres, siger Martin Christensen.

Han understreger, at politiet ikke ved, om det er foregået noget mistænkeligt eller om døden skyldes helt naturlige årsager.

- Politiet er ofte inde i sager med dødfundne personer, det er der ikke noget mærkeligt i, siger Martin Christensen.

Var kendt af mange

Frank J. Rosenkrantz var kendt af mange i motorcykelkredse. Han havde Frankies MC Center på hjørnet af Stålvej og Århusvej i over 25 år, indtil det gik galt i finanskrisen i 2014.

Der gik dog kun to år, så var Frankie på banen igen med Frankies MC Shop først på Nikkelvej, som dog hurtigt blev for småt, og derefter i større lokaler på Grenåvej 32.

Frankie var kendt som en mand med gå-på-mod og var en stor iværksætter. Han var initiativtager til blandt andet import af Benelli motorcykler.

Frankie fundet død i butik: Politiet efterforsker sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce