Fritidsjob gør unge stærke

Arkivfoto: Lars Rasborg

Fritidsjob gør unge stærke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC, Bysekretariatet og Ungdommens Uddannelsesvejledning i Randers hjælper unge godt i gang. Så står de stærkere på arbejdsmarkedet senere.

Mads Bruun Thomassen har siden november sidste år arbejdet hos RPC Superfos efter skoletid. Han går i tiende klasse og er en af foreløbig 16 unge randrusianere, der har fået job via et nyt samarbejde mellem Randers FC JobakademiBysekretariatet og Ungdommens Uddannelsesvejledning i Randers.

Flere forskningsprojekter har påvist, at unge mennesker, som har haft et fritidsjob, mens de gik i skole, klarer sig markant bedre, når de senere træder ud på arbejdsmarkedet, end unge, der ikke har haft job.

Den kendsgerning er drivkraften bag pilotprojektet.

Målgruppen er skoleelever, som af den ene eller anden grund ikke af egen kraft søger og får et fritidsjob. Det kan være, fordi der i familien ikke er tradition for det, eller måske fordi forældrene aldrig selv har haft et job og derfor heller ikke ved, hvordan man hjælper børnene til det.

De tre samarbejdspartnere bag projektet arbejder nu målrettet på at gøre projektet permanent, og ambitionen er, at 100 unge hvert år skal hjælpes til et fritidsjob.

Fritidsjob gør unge stærke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce